Herning Blue Fox bygger på den i forvejen stærke stamme af Herning drenge, som i øjeblikket dominerer fundamentet hos ishockeyklubben. 2 velkendte ansigter er klar for yderligere 2 år.

Selvom vi snakker 2 lokale drenge på blot 21 og 23 år, så har Sebastian Ruders allerede spillet 135 kampe for moderklubben og Thomas Andersen flotte 264 kampe.
Det er med andre ord 2 stamspillere der igennem flere sæsoner har bidraget til den gode lokale danskerstamme, som i mange sæsoner har været med til at bære Herning Blue Fox flot igennem sæsonerne.

Den 21-årige angriber Sebastian Ruders skal med indgangen til Metal Ligaen 2018-19 i gang med sin 4. sæson for de blå-gule. De seneste par sæsoner har han for alvor slået sit navn fast på Herning mandskabet, og hos trænerteamet forventer man naturligvis, at Sebastian er klar til at tage et skridt videre i sin udvikling. ”Når man har spillet 135 kampe er man etableret som Metal Liga spiller”, forklarer cheftræner Petri Skriko og uddyber yderligere. ”Men som blot 21-årig har man mange ishockeykampe i sig endnu, og derfor forventer vi også at Sebastian viser sin sult for, at ville udvikle sig yderligere, og på den måde også hjælpe holdet endnu mere til den kommende sæson”.

En der sæson efter sæson fortsat imponerer er Thomas Andersen, der trods sin beskedne størrelse tillægger kampene kvalitet med speed og en meget aggressiv pågående attitude på isen. Netop den attitude roser trænerteamet, der ligesom med Sebastian Ruders forventer at Thomas med sine 23 år kan nå endnu større højder. ”Thomas er i en god udvikling sæson for sæson. Sidste år startede han uden en kontrakt, men han viste sine kvaliteter, og fik kontrakten, som nu er forlænget med yderligere 2 år. Han har et stort hjerte for klubben, og kan med 264 kampe i baggagen hjælpe ethvert hold, og derfor er vi glade for, at han igen vil være tilgængelig for vores startopstilling”, slutter træner Skriko.