Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox på isen igen. Denne gang gælder det holdets anden træningskamp, og denne gang hedder modstanderen Esbjerg Energy. Pucken smides endnu en gang kl. 19.00, og der er som sædvanligt gratis entré for alle.

Søndag startede rigtig positivt for Blue Fox, men sluttede ret så surt. Først mødte et ganske pænt stort publikum op, der i blandt to fans fra Nurnberg Ice Tigers, der var mødt op for at se Frederikshavns Dane Fox, som har spillet i den tyske klub i de to foregående sæsoner.

Derefter spillede Blue Fox en rigtig positiv omgang ishockey. Ganske enkelt. Der var masser af fart, højt pres, god fysik, og rigtig fine chancer. Det stod også 2-0 efter 40 minutter. Men Blue Fox endte som bekendt med at tabe 2-3 efter overtid, hvilket egentlig ikke betyder noget, da det er en træningskamp. Men udligningen 16 sekunder før tid, vækker lidt grimme minder frem fra sidste sæson. Men kræfter slap op, hvilket simpelthen skyldes at holdet for tiden træner rigtig hårdt, også noget hårdere end sidste sæson. De er ved at opbygge den form som kræves, for at kunne spille denne form for ishockey i 60 minutter.  Den er der ikke endnu, men den kommer, og når den gør, så bliver det spændende.

Efter kampen fik humøret så desværre et knæk. Lasse Lassens skade var ikke bare en tur til tandlægen, men desværre noget værre, og Mark MacMillan, som på ægte canadisk vis var gået ned for at blokere et skud, fik mandag bekræftet, at hans hånd er brækket. Kort sagt – av, på flere måder. Nu afventer vi så tidshorisonterne for begge spillere. På den positive side, så er der stadig en lille måned til sæsonstart, så den første del af deres skadesperiode, rammer ikke på et specielt kritisk tidspunkt.

Om vi tirsdag får debut til enten Dan Maggio eller Dmitri Kostromitin må tiden vise, men skulle det ikke ske, så er det et små-amputeret Blue Fox mandskab der indtager isen. Men det betyder selvfølgelig bare mere istid og kamptræning til de øvrige spillere, og det er noget som specielt bredde-spillerne kan få noget ud af, og de vil altid gerne vise deres træner, hvad de kan.

Det skal også blive spændende at se hvad Esbjerg kommer med. Deres spillestil kommer nok ikke til at overraske nogen, men de skuffede også i sidste sæson, og har også noget de skal ud og revanchere. Selvom det er en træningskamp, så skal der nok komme knald på.

Pucken smides kl. 19.00, og der er gratis entré for alle.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle