Herning Blue Fox har bygget ekstra på fremtiden med kontrakter til 2 af Byens Rødder. Dermed har endnu et par talenter af Herning Ishockey Klub taget det næste skridt til Metal Ligaen.

23-årige David Vesterby har i de sidste 2 sæsoner sværmet omkring Blue Fox mandskabet, og har i indeværende sæson spillet hele 15 kampe. Trænerteamet føler at David er klar til at tage springet endeligt til den bedste række i Danmark, hvilket også er blevet bevist gennem hårdt arbejde, kynisme og en altid stor indsats på og udenfor banen. David har skrevet en kontrakt der gælder for resten af sæsonen 2018-19.

Sammen med David følger det næste store talent i form af den 19-årige Herning angriber Peter Eg Larsen, som allerede har fået en flot debut hos rævene. Peter Larsen er flasket op med ishockey, da han er søn af tidligere Blue Fox spiller og direktør og nuværende direktør hos Dansk Ishockey Union, Ulrik Larsen.
Peter har forinden den nuværende sæson også spillet 2 sæsoner i den tjekkiske juniorliga, et ophold der har formet Herning angriberen til nu at tage det endelige spring. Peter Larsen har overtaget faderens genkendelige nummer 17 på ryggen, som han stolt vil bære indtil videre i 2 sæsoner for Herning Blue Fox.