Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Året 2018 har ikke fået mange timer bag sig, inden der igen står Metal Liga ishockey på programmet. Blue Fox besøger Esbjerg, i en kamp som har face off kl. 20.30, og som vises direkte på TV2 Sport.

Med hiv og sving lykkedes det for Blue Fox, at skyde nytåret ind, med tre point. Sejren kom ude over Herlev, og lød på 3-2. Kampen var lige så tæt som cifrene antyder, og Blue Fox skulle også bruge en smule held, og for kører den hjem. Men det lykkedes, og da alle konkurrenterne i toppen satte point til, så endte det pludselig med at blive en ganske god runde set med Blue Fox-briller.

Det var et yderst amputeret hold, som besøgte Herlev. Blue Fox måtte kigge langt efter Simon Nielsen, Jakob Jessen, Oliver Gatz, Mathias Mølgaard, Anders Poulsen, Bjørn Uldall, Ludvig Adamsen, og 2 x Daniel Nielsen. Det løber op i hele ni afbud, hvilket nok må siges at være en smule over gennemsnittet. Med en liste som denne, er det ganske imponerende at Blue Fox for formået at holde det høje pointsnit som de har.

På årets blot anden dag venter der så svær opgave, når Blue Fox besøger Esbjerg Energy. Der venter et hjemmehold som har spillet sig op igennem rækken, og nu ligger og leger med i kampen om topplaceringerne. Resultaterne har dog manglet lidt på det sidste. Siden 17. december har de tabt 4-3 til Aalborg, 4-2 til Odense og Frederikshavn. Herefter vandt de 2-1 ude over Rungsted og 4-1 hjemme over Herlev. De måtte dog forlade 2017 med et nederlag, og et hårdt et af slagsen. De var foran 2-1 ude over SønderjyskE, men måtte se ærkerivalen udligne med bare 51 sekunder tilbage, på et ”lucky punch”, og i overtiden blev de ramt af en tvivlsom udvisning, som endte med at sikre SønderjyskE det ekstra point.

Blue Fox fører 2-1 indbydes, og før kampen er der 17 point mellem de to hold.

En vigtig kamp, med vigtige point på spil. Det kunne godt blive en rigtig underholdende omgang ishockey. Kampen vises som sagt direkte på TV2 Sport, og pucken smides derfor 20.30.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.