Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Vi har sagt farvel til 2018, og goddag og velkommen til 2019. De sidste raketter og batterier er skudt af, og nytårspølserne er blevet spist. Så efter endnu en lille pause er Metal Ligaen atter klar til at blive genoptaget. Blue Fox åbner det nye år med en tur Odense, og et møde med de lokale Bulldogs. Årets første puck smides kl. 19.30.

Blue Fox lukkede 2018 af på en blandet måde. Hjemmekampen mod Esbjerg har vi lagt bag os, da der ikke er ret meget positivt at hente derfra. Udekampen dagen efter var tæt på at skulle samme vej. Blue Fox spillede godt nok en betydelig bedre kamp, men et kort blackout blev endnu en gang straffet, og på bare 13 sekunder gik Esbjerg fra 1-1 til 3-1. Med kampen fredag i baghovedet, så virkede denne kamp nu også lukket. Men sådan gik det ikke. Ishockey er et spil hvor intet er afgjort, det så oplevede vi igen lørdag. Blue Fox fandt pludselig lige lidt ekstra frem, og så kunne man rejse hjem med en sejr på 3-4 efter overtid. Ærgerligt igen at give mål væk så hurtigt efter hinanden. Men et flot comeback af drengene, uden tvivl, og det må give et rygstød ind i det nye år.

Her åbner Blue Fox med en tur til Odense, som er et af de dejligste steder at komme. Der er altid smil og venlighed over hele linjen i den fynske hovedstad. Om det så også gælder på isen denne gang, det kan kun tiden vise. Blue Fox har haft et godt tag på Odense indtil videre i denne sæson, hvor holdet har vundet 1-4 i Odense, og efterfølgende 6-1 hjemme i Herning. Så Blue Fox tager selvtillid med ind til kampen.

Odense ligger stadig sidst, og situationen med Hvidovre hjalp så absolut ikke dem. Men de kæmper videre. Der er stadig et stykke mellem pointene, men de levere betydelig mere modstand nu, end de gjorde tidligere på sæsonen. I deres julekamp mod SønderjyskE var de oppe med 1-0 til der var spillet 48 minutter, og kampen gik i overtid. De trak også topholdet fra Rungsted ud i overtid, og så vandt de 3-2 ude over Rødovre, også efter overtid. Der er dog ingen tvivl om hvor Odense er bedst, og det er hjemme i Odense. Der har de i 13 kampe fået 14 point. Det er måske ikke den bedste statistik, men kigger vi på deres udekampe, så hedder den to point i 14 kampe. Så de tager de fleste af deres point på hjemmebane.

Et nyt år, en ny kamp, men samme sæson. Lad os håbe at drengene tager det positive fra kampen i Esbjerg med sig ind i det nye år, og at de bruger det til at få skudt 2019 i gang på den bedst tænkelige måde. Pucken smides kl. 19.30

Blue Fox Support arrangerer bustur til kampen. Læs mere på deres facebook side.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.