Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften, spilles sidste runde i Metal Ligaen før juleaften. Kampprogrammet byder på en vaskeægte klassiker, når Blue Fox gæster i SE Arena hos de lyseblå fra SønderjyskE. Face off er kl. 19.30.

Blue Fox jagter den tredje sejr på stribe, hvilket samtidig vil sikre at holdet kan holde jul på førstepladsen. Selvtilliden må være stor i ræveflokken, efter det fornemme comeback tirsdag aften ude mod Rungsted. Når man er nede 5-1, med 20 minutter og tre sekunder tilbage, så er det ikke så ofte, at der kommer point på kontoen. Men Blue Fox leverede et stort comeback, og vandt 6-5 efter overtid. Det skete med over en håndfuld afbud, og med unge Albert Adamsen på mål. Fremragende indstilling af holdet. Midt i alt jublen skal man dog og også huske, at vi faktisk kom bagud 5-1. Hvilket selvfølgelig ikke er godt nok.

Fredag jagter vi så den tredje sejr i træk, og den fjerde i denne sæson over SønderjyskE. Blue Fox har vundet 2-1 hjemme i Herning, mens de har sejret med 3-0 og senest hele 8-1 i Vojens. Så vi har i den grad vist, at vi kan vinde over de lyseblå i denne sæson. Det betyder dog ikke at vi kan tage let på kampen. Det er sagt igen og igen og igen. Ingen må undervurderes i Metal Ligaen, og slet ikke SønderjyskE på udebane. Det kan man simpelthen ikke tillade sig, med de resultater de har leveret over de sidste mange år.

Men de er i krise, det kan vi ikke komme uden om. En urimelig skadessituation, har i den grad gjort deres sæson til noget af en kamp. Den ene profil efter den anden er røget på skadeslisten. Tirsdag løb de ind i et nyt nederlag, da de tabte hjemme med 2-1 til Herlev, og de indtager en noget uvant niendeplads. De har allerede hele 15 point op til top seks, og har en målscorer på -19. Det er helt surrealistiske tal, når man taler om SønderjyskE.

Der venter et nyt brag, uden tvivl. Blue Fox jagter tre nye point, mens SønderjyskE desperat jagter oprejsning, og så har de vidst også noget de skal have revancheret mod Blue Fox. Det er fredag aften, og det er lille bitte juleaften. 22 december, og der er juleferie. Så her fra skal der lyde et opråb. ”ALLE MAND TIL SØNDERJYLLAND”. Blue Fox Support sender en udsolgt dobbeltdækker af sted, og flere har også meddelt at de kører derned. Men der er god plads i Vojens, og der er plads til mange flere. Så lad os møde op, give holdet en fantastisk opbakning, og lad os lave en blå/gul kulisse i den ellers så lyseblå arena.

Pucken smides kl.19.30, i en med sikkerhed stemningsfyldt SE-Arena.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp, og rigtig glædelig jul til alle.