Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Så skal Blue Fox på den igen. To gange indenfor 24 timer skal de krydse klinger mod de dobbelte danske mestre. Første match er fredag aften på Kvik Hockey Arena, hvor pucken smides kl. 19.30.

Der er næsten garanti for spænding og underholdning i den kommende weekend, når to af Danmarks største ishockey-byer tørner sammen. Mon ikke der allerede i den første kamp opstår situationer, som skal revancheres dagen efter. Ishockeyspillere glemmer ikke.

Blue Fox er stadig ubesejrede i denne sæson, og går på isen med ambitionen om, at forblive det. Esbjerg var ubesejrede, lige indtil de tirsdag aften, på hjemmebane, tabte 5-2 til SønderjyskE. Så det må være et toptændt Energy-hold som tropper op i Herning fredag aften.

Kampe mellem Blue Fox og Esbjerg er stort set altid en god omgang underholdning. Når det så samtidig er to kampe på to dage, i en allerede utrolig tæt og uforudsigelig Metal Liga. Så formindsker det formentlig ikke muligheden for, at det sker igen. Sådan en back to back runde kan også vise sig utrolig afgørende, i den eftertragtede jagt på Final 4.

Første fredags-brag på Kvik Hockey Arena i denne sæson, finder sted fredag aften. Pucken smides kl. 19.30, og så begynder 60 minutters intensiv jagt på tre vigtige point. Lad os møde op, og bakke drengene op. Byens rødder – Midtjysk vilje. Det er Hockeytime.