Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag aften er der igen ishockey på Kvik Hockey Arena. Kl. 19.00 smides pucken til opgøret mellem Blue Fox og Rungsted.

Blue Fox skal efter en lidt svingende periode gerne finde tilbage på rette spor, og indsætte tre point på kontoen. Et par skader har tæret lidt på bredden, og de nye sammensætninger på banen, mangler stadig lige lidt kamptræning. Men på trods af at sejren er udeblevet to kampe i træk, så er det stadig blevet til point. Det er nemlig ”kun” blevet til nederlag i overtid og straffeslag. Men nu skal der gerne tre point ind på kontoen igen.

Metal Ligaen er utrolig tæt, og flere hold presser på bagfra. Odense og Aalborg er nu hoppet forbi Rungsted, og indtager henholdsvis anden og tredjepladsen. Det har skubbet Rungsted ned som nummer fire, dog kun med tre point op til Blue Fox. Så tre point skiller top fire.

Rungsted har ikke været i Metal Liga-kamp i weekenden. Det skyldes at de har været i kamp internationalt. Hjemme i Hørsholm har de været vært i Continental Cup. Så man må sige, at de for testet deres fysik i disse dage. De har spillet fredag, lørdag og søndag, og derfor vil kampen tirsdag i Herning, være deres fjerde kamp, på fem dage. Om det kommer til at spille ind, kan kun tiden vise.

En ny meget vigtig kamp, mellem to hold bejler til topplaceringerne i Metal Ligaen. De har spillet lige mange kampe, og tre point skiller dem ad. Et kig på tabellen vidner også om, at førstepladsen faktisk er i spil i denne runde. Blue Fox er klar, i jagten på en ny sejr. Pucken smides kl. 19.00 tirsdag aften på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.