Første hjemmekamp i slutspillet skydes i gang med en hockeyfest! Takket være en lang række fantastiske sponsorer er der FRI ENTRÉ FOR ALLE til den 2. kvartfinale søndag den 10. marts kl. 15.00

Igen i denne sæson går vi ind i slutspillet med et brag af en hockeyfest, når Herning Blue Fox og en lang række sponsorer inviterer indenfor til den allerførste slutspilskamp på Kvik Hockey Arena. Og jo flere der kommer jo bedre bliver det. Både fordi mange af sponsorerne betaler et beløb pr. tilskuer, men også fordi Blue Fox skal have den allerbedste opbakning i slutspillet. Og hvad vil i den forbindelse være bedre end allerførste hjemmekamp på egen is – alt er lagt op til en festlig kvartfinalekamp.

*Fri entré gælder for alle ståpladserne, og du skal blot møde op på kampdagen, (bemærk billetter til gæstetribunen kan kun fås gennem udeholdets fanklub)

Reserver en siddeplads for kun kr. 35,-
For at kunne holde styr på vores siddepladser, kan disse reserveres for kun kr. 35,-

KØB SIDDEPLADSEN HER

VIGTIGT! Kom i god tid!
Kom minimum 30 min. før kampstart, ellers kan vi ikke garantere at du er på plads inden faceoff. Vi bliver mange, og vi kan maksimalt være 3.000 tilskuere.
– Dørene åbner kl. 13.30
– Kampstart kl. 15.00 (hvis kampen laves til en TV-kamp ændres kampstart til kl. 19.00

Info til gæstefans
De 250 billetter til gæstetribunen gives til gæsternes fanklub, som så sørger for fordelingen af dem. Gæstefans kan ikke købe/få billetter ved indgangen, og vil ikke blive givet adgang til hjemmeholdets ståplads tribune.