Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Så er ventetiden næsten forbi. Månederne blev til uger. Ugerne blev til dage, og nu er vi stort set kun nede på timer, til Metal Ligaen 2019/2020 skydes i gang. Det sker med et brag af en kamp, når Blue Fox besøger Vojens, og de lyseblå fra SønderjyskE. Kampen starter kl. 19.30.

Sidste sæson føles som lå den flere år tilbage. Det føles i hvert fald som uendeligt lang tid siden, at Blue Fox sidst har spillet en betydningsfuld kamp. Men nu er det endelig blevet tid til det igen. Det er blevet tid til en ny sæson. En ny start. Det er blevet tid til at få vasket skampletten fra sidste sæson af. Nu starter vi på en frisk, og kigger frem af. Sidste sæson er lagt i skuffen, og gemt væk.

Blue Fox går ind til den nye sæson med friske hoveder, og på mange områder med en ny indstilling. Nye spillere, nyt og bredere træner team, og en helt ny ”gameplan”. Det bliver en sæson med masser af power, masser af vilje, masser af skøjteløb, og masser af fight. Spillerne er blevet pisket igennem under Ben Cooper, og det bliver uden tvivl et Blue Fox mandskab i en helt anden forfatning vi får at se i denne sæson, end det vi så i sidste sæson. Det er absolut også nødvendigt, for kampen i toppen af dansk ishockey er tættere, og mere intens end nogensinde før.

Opstarten er desværre blevet spoleret lidt af skader, og fredag aften vil vi heller ikke komme i stærkeste opstilling. Både Lasse Lassen er Mark MacMillan er med sikkerhed ude. Men heldigvis råder vi over en ganske god bredde, så over en kortere periode, bør vi kunne håndtere det tab.

Der venter et brag af en kamp fredag. Det kan næsten ikke være anderledes. Det er efterhånden blevet en naturlov at opgørene mellem disse to mandskaber, bliver spillet i et højt og intenst tempo. SønderjyskE kommer også ind til denne sæson med ambitioner om at spille med om topplaceringerne. De råder over danske profiler som bla. Patrick Galbraith, Steffen Frank, Mads Lund, Rasmus Lyø, og så er ”lille” Daniel Nielsen også vendt hjem til Vojens, efter tre år hos Blue Fox. På udlændige-siden sætter de lyseblå i denne sæson deres lid til Anthony Nigro, Phil Lane, Josh MacDonald, Mike Little og MacGregor Sharp. Eneste tilbageværende fra sidste sæson er den finske back Christian Silvfer, som SønderjyskE hentede i Blue Fox, forud for sidste sæson.

Som sædvanligt går vi ind til en sæson med store ambitioner, og en klar målsætning i Blue Fox. Sidste sæson har ikke skræmt os fra at have store ambitioner, men nok nærmere bare øget lysten, og sulten til at indfri dem endnu mere. I Blue Fox har vi uden tvivl stor respekt for vores konkurrenter, og vi ved godt at Metal Ligaen er stærkere og tættere end nogensinde før. Der skal leveres over hele linjen, hvis målsætningerne skal nås, det er alle godt klar over. Men det tror vi også på at vi kan. Vi mener i hvert fald selv at vi har materialet til det. Hvad er vores målsætning så for denne sæson? Den hedder to finalepladser. Vi går efter en plads i finalen ved Final4, og så vil vi også spille os i finalen i kampen om mesterskabet.

Blue Fox Support har åbnet sæsonen på den mest imponerende måde. To totalt udsolgte dobbeltdækkere, hvilket betyder godt 150 mand tager turen til Vojens. KÆMPE RESPEKT herfra. Det betyder at turen med Support er udsolgt, og ønsker man derfor at se kampen live, så må man køre derned selv. Det opfordrer vi selvfølgelig til, så Blue Fox kan få maksimal opbakning i sæsonens første kamp. Blue Fox Support vil snart slå op på deres facebookside hvor man kan købe billetter, og hvilket afsnit man skal købe til, hvis man ønsker at stå i det blå/gule hjørne.

Vi kigger ind i godt otte måneder med masser af ishockey, og forhåbentlig en masse mål og sejre. Vi tørster mere end nogensinde efter succes, og jagten går ind om ganske kort tid. Nemlig fredag aften, d. 6. september 2019, kl.19.30, i den lille by Vojens, i det sydlige Jylland.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp, og rigtig god sæson til alle.