Skrevet af: Anders Skou Agerlund

For første gang i denne sæson skal Blue Fox en tur til Danmarks tredje største by. Den hedder Odense, og her står de lokale Bulldogs klar, til endnu et slag, om tre vigtige point.

Begge hold kommer ind til kampen med en storsejr i ryggen. Blue Fox vandt hjemme stensikkert med 7-0 over Gentofte, mens Odense bankede et skades-ramt SønderjyskE hold med 7-1. Så det er to hold, med offensiv selvtillid som tørner sammen søndag eftermiddag.

Blue Fox er som det første hold, helt sikre på at skulle med til Final4 i Boxen til januar. Det var sæsonens første mål, og det er nu nået. Nu kan man så begynde på næste projekt, som må være at forsvare førstepladsen i Metal Ligaen. Efter resultaterne fredag aften, er Blue Fox nu fire point foran Rungsted. Så selvom deltagelsen ved Final4 er sikret, så skal der ikke hviles på nogen som helst former for bær. Blue Fox jagter også revanche mod netop Odense, som tilførte Blue Fox sæsonens første nederlag, i en kamp hvor Blue Fox ellers havde været klart bedst, i 66,6 % af tiden.

Odense ligger også med i det brede felt, som kæmper om en plads ved Final4. Der ligger de rigtig godt til, hjulpet godt på vej af fire sejre på stribe. 2 x Rungsted, Herlev og senest SønderjyskE, er alle blevet besejret, og dermed ligger Odense lige nu nummer fem, med 31 point for 16 kampe. Rødovre og Aalborg lige foran dem, har begge to point mere, men også for en kamp mere. Så kampen søndag er meget vigtig.

Et kig på tabellen siger det hele. Der er masser at spille for, når pucken smides kl. 16.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.