Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox i kamp. Metal Ligaens tophold drager til Hvidovre, hvor rosinen i pølseenden, Hvidovre Fighters har hjemmebane. Pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox fortsætter den imponerende stime af sejre, og efter tre vigtige sejre på hjemmebane, over henholdsvis Rungsted, SønderjyskE og senest Frederikshavn, er det nu igen blevet tid til en bustur. Blue Fox er ikke langt fra at sikre sig en plads i top to, og med 12 point ned til Aalborg, og med kun 24 point tilbage at spille om, så begynder der at tegne sig et billede af, at Blue Fox godt kunne vinde grundspillet. Men det kræver stadig nogle point, og udekampen mod Hvidovre, skulle gerne resultere i tre af slagsen.

Ikke fordi Hvidovre er en nem opgave, for det findes ikke i Metal Ligaen. Men fordi at Blue Fox er i god form, og fordi de har brug for pointene. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Blue Fox er det bedste hold, nu er det så op til spillerne at vise det. I hjemmekampene mod Hvidovre i denne sæson, har Blue Fox haft deres problemer, mens det er blevet til to stensikre sejre på udebane. I de to seneste kampe har Blue Fox spillet godt, i begge ender af banen, mens begge målmænd også har leveret. Marlo Koponen fik sin debut søndag, og spillede en solid kamp, og så har Juha Kiilholme omgående gået ind og fået stor betydning for holdet. Det er yderst positivt, at han nu har skrevet under for resten af sæsonen.

Hvidovre ligger sidst, og er seks point efter Herlev, og den play in-givende 10. plads. Det kan stadig nås, men Hvidovre ved godt, at der ikke bliver flere kampe, som dagene går. Derfor må det forventes at de kommer med stor motivation. Der går dog et stykke tid mellem der kommer point ind, og da de senest vandt, hvilket ellers var en forrygende flot sejr, ude over Frederikshavn, ja, så vandt Herlev også. I søndags tabte Hvidovre 5-1 hjemme til SønderjyskE.

Begge hold har noget at spille for, i hver sin ende af rækken. Kampen starter 0-0, og hvis der er noget Metal Ligaen har vist os i denne sæson, så er det, at intet er givet på forhånd. Der skal spilles om det først.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.