Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Torsdag sætter Blue Fox truppen sig ind i bussen, for at køre til Danmarks nordligste skøjtehal. Her venter Frederikshavn White Hawks, til et opgør der starter kl. 19.00.

Top fire håbet led et knæk tirsdag aften, da netop Frederikshavn kunne rejse hjem fra Herning med to point, mens kun et enkelt blev tilbage i Midtjylland. Et dumt og unødvendigt nederlag i en kamp, hvor Blue Fox i den grad havde alle muligheder for at tage sejren. Men det er desværre den samme gamle sang, nemlig at effektiviteten i den grad mangler. Chancer var der masser af, men ind ville pucken ikke. Et mål sjældent nok til at vinde en kamp. Det er uden tvivl noget der begynder at sætte sig i hovedet på spillerne, og specielt i de her tætte kampe mod topholdene. For vi viser jo at vi kan være med, og at vi er bedre end vores nuværende placering. Men det hjælper bare ikke meget, når vi ikke tager pointene mod de hold, som ligger højere end os.

Blue Fox er også ved at være ramt lidt på den offensive bredde, med både Thomas Andersen, ”lille” Daniel Nielsen og Anders Poulsen ude. I tirsdags fik Kristoffer Astorp så en matchstraf, så Blue Fox kan altså se frem til at mangle dem alle fire i torsdagens kamp. Frederikshavn var tirsdag uden Dale Mitchell, hvilket de også forventes at være torsdag.

Blue Fox er formentlig ikke kede af at møde Frederikshavn allerede igen torsdag aften. Det giver chancen for en hurtig revanche. Det må virkelig også være noget som tænder spillerne, for nu har vi mødt Frederikshavn to gange. I begge kampe har Blue Fox i længere perioder været det bedste hold, og været foran. Men Frederikshavn er kommet tilbage, og vundet efter henholdsvis overtid og straffeslag. Nu må det gerne snart være på tide at det billede ændre sig.

Selvom det er svært, så bliver vi nok nød til at parkere top fire drømmen lidt for en stund. Der er lige lidt for langt om på nuværende tidspunkt. Det gælder om nu for alvor at få spillet 10. pladsen helt væk. Derefter skal vi gerne etablerer os omkring femte/sjettepladsen, da vi her undgår risikoen for play in. Men først og fremmest, så skal vi blive ved med at forbedre vores spil, som vi er i gang med for tiden. Vi står fint i defensiven, og lukker ikke mange mål ind. Vores boxplay er stærkt, og egentlig også vores powerplay, selvom det ikke helt sad tirsdag aften. Angrebet skaber de chancer der skal til, og så er der faktisk kun lige et punkt tilbage. MÅÅÅÅÅÅÅÅL. Det må komme. Det skal komme. Vi tror på det, og lad det bare begynde så småt torsdag aften.

Det går den rigtige vej, hvilket vi har sagt mange gange. Men det passer også. Vi er på rette vej. Vi spiller lige op med de hold som vi sammenligner os selv med. Det er KUN målene der mangler. Så kan vi optimere hele vejen rundt, så går der også hul på et tidspunkt. Vi tror på jer drenge.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.