Skrevet af: Anders Skou Agerlund

For første gang i denne sæson vender Blue Fox-bussen snuden mod nord, og Danmarks nordligste isstadion, hvor Mario Simioni og hans ”høge” venter.

Selvtilliden fejler intet hos Blue Fox. Efter nederlaget til Odense, som stadig er det eneste i sæsonen, har Blue Fox svaret rigtig godt igen, med tre sejre på stribe. Først ude over Rødovre og Rungsted, og i fredags blev det så 2-1 på hjemmebane over SønderjyskE. Kampen mod SønderjyskE var en rigtig god sejr. Både fordi det at besejre de lyseblå rivaler altid er positivt, men også fordi det virkelig var en god ishockeykamp. Blue Fox leverede en rigtig god indsats, stort set hele kampen igennem, og til tider lugtede det helt af play off.

Tirsdag venter der så en ny stor opgave, på en af de sværeste udebane i hele landet. Blue Fox skal fortsætte den stil, som de har lagt for dagen, fra første spillerunde. Der er blevet spillet med disciplin, koncentration, og stor fart. Det skal fortsætte, hvis der skal point med hjem fra høge-reden.

Frederikshavn har ikke fået den ønskede start på sæsonen, og ligger langt nede i rækken. Men måske er de ved at få vendt skuden. For en uge siden tog de deres første sejr på hjemmebane, da Hvidovre blev besejret med 3-0, og i fredags gav de mestrene fra Esbjerg prygl, ved at vinde 6-2 i Esbjerg. Så måske er Simioni ved at få styr på tropperne. Der er i hvert fald ingen tvivl om at de hører med i toppen, når man ser på deres hold.

En stor kamp, mellem to hold, og to klubber, som begge har høje ambitioner for sæsonen.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle!