Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Søndag er der ishockey til eftermiddagskaffen på Kvik Hockey Arena, når Blue Fox slår dørene op, og byder velkommen til opgøret i Metal Ligaen mod Frederikshavn White Hawks. Pucken smides kl. 15.00.

Hver gang Blue Fox løber på isen er det til en tæt og hård kamp, om vigtige point, i en tæt Metal Liga. Men lige nu må vi nok erkende at vores største modstander er os selv. Lige nu levere holdet ikke op til det som der er forventet af dem. Resultatet ude mod Odense fredag aften kan man sige rigtig meget negativt om. Men i stedet for trækker vi vejret ekstra dybt…..1-2-3-4-5-6-7-8-9-10……. Det var langt fra godt nok, og et skidt resultat på alle måder med henblik på tabellen. Men nu kigger vi frem af.

Vi havde masser af spil og afslutninger, og endelig kunne vi stille i stærkeste opstilling offensivt. Vi må simpelthen gå ud fra, at så dygtige spillere over tid vil få noget til at fungere sammen. Der bliver trænet hårdt. Der bliver set video, og der bliver kigget på detaljer. Kan vi stille og roligt få mere og mere sammenhængende offensivt spil, så vil vi også med tiden producere flere chancer, mod alle hold, og så gælder det selvfølgelig om at have skarpheden til at omsætte dem. Der bliver også stadig rokeret i kæderne, i jagten på at finde de optimale løsninger.

MEN, skal vi med i final4, så SKAL der point i på kontoen NU. Efter syv kampe har vi kun hentet tre point en gang. Det er ikke nok.

Frederikshavn kommer også til Herning med et nederlag, efter stor dominans. På hjemmebane tabte de til Rungsted med 2-3, til trods for et massivt overtag i spil og skud. 36-13 viste den officielle skudstatistik. Det er et noget uvant resultat for Frederikshavn, som netop i denne sæson har haft en yderst stabil defensiv, men en stærkt spillende Galansky på kassen.

Et hurtigt kig på stillingen vidner om vigtigheden af kampen. Frederikshavn har ni point på tredjepladsen, mens Blue Fox har otte point på sjettepladsen. Men den helt store forskel ligger i, at Frederikshavn kun har spillet fem kampe, mens Blue Fox har spillet syv. Så vi må nok være helt ærlige og erkende, at vi ikke har råd til at tabe kampen. Hullet bliver ganske enkelt for stort så.

Mon ikke det bliver tæt igen? Det kunne det sagtens tænkes. Skarphed kunne meget vel være det ord, som bliver udslagsgivende.

Pucken smides kl. 15.00 søndag på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.