Danmarks største sportsevent nogensinde venter om hjørnet, Kvik Hockey Arena renoveres med nye fede faciliteter. Hos Blue Fox forstærker man sig nu på salgssiden, så man er klar til at udnytte de positive synergier.

Torben Skovsgaard, direktør for Herning Blue Fox har netop føjet endnu en vigtig brik til ishockeyklubbens administrative del. 42-årige Christian Hostrup, der siden 1991 har fulgt ishockeyens udvikling i det midtjyske, skifter tilværelsen som golfmanager ud med en tilværelse som sælger for traditionsklubben Herning Blue Fox.

Lige om hjørnet venter den største sportsevent nogensinde i Danmark, et ishockey VM, som i høj grad vil få danskerne til at spærre øjnene op, for en vintersport der af mange til nu betragtes som en nichesport. Men det er også kun i Danmark det er sådan – indtil videre, for med en forventning om 1,3 mia. TV-seere, og knap en firdobling af indbyggertallet i Herning gennem de godt 3 uger verdensmesterskaberne står på, så forventer den lokale klub, at alle i Midtjylland kender til ishockey efter maj måned. Det kombineret med en omfattende fornyelse af Kvik Hockey Arena gør, at Blue Fox direktøren har valgt at styrke salgsdelen.

”Vi glæder os over at tilknytte Christian til en i forvejen stærk organisation. Når vi står færdig med de nye flotte rammer, og når alle snakker ishockey, så er det også her, vi skal være klar til at gå i dialog med nye mulige sponsorer. Christian kommer med et rigtigt godt netværk og er en kendt person af huset, så vi forventer, at han hurtigt kommer ud på vejen, med vores nye spændende koncept”, fortæller Blue Fox direktør, Torben Skovsgaard.

Christian Hostrup selv der både bor i Herning, selv har spillet lidt hyggehockey og som generelt udover altid at have fulgt hockeyen, og har en passion for sport, glæder sig til at komme i gang. ”Det bliver superspændende og udfordrende, at arbejde med udnyttelsen af den hype ishockeyen vil få i naturligvis hele Danmark, men i særdeleshed her i Midtjylland. Interessen for at være en del af noget nyt og spændende, når vi står klar med de nye faciliteter, ser jeg som en stærk mulighed. Så da jeg så stillingen slået op tænkte jeg straks, at den stod der mit navn på”, fortæller Blue Fox’ nye sælger, Christian Hostrup.