Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox en tur tværs over landet, når ræve ekspressen kører til Nordsjælland. Ende destinationen er Hørsholm, og et møde med topholdet fra Rungsted. Pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox kom fredag tilbage på rette spor igen, da de hjemme på Kvik Hockey Arena satte Odense til vægs, og vandt sikker med 7-2. Som tilfældet også har været i de tidligere opgør mod Odense, så var Blue Fox det klart bedste hold, og sejren var tættere på at blive større, end det modsatte. I sidste periode faldt koncentrationsniveauet en smule, hvilket tillod Odense at score to ærgerlige mål, men ellers stod der Blue Fox på det hele.

Det var rigtige positivt, at de syv mål kom fra seks forskellige målscorer. Kun Jan Dalecký var på pletten mere en end gang. Det var også fedt at se Victor Andersen score sit første mål for klubben. På listen over positive ting, kan det også nævnes at Anders Poulsen gjorde comeback efter over to måneders pause. Det er klart at han er lidt rusten, og nok lige skal bruge et par kampe på at komme i gang igen. Men uden tvivl en forstærkning at have ham tilbage. Så håber vi at Juri Repe og Nicolai Weichel også snart er klar igen.

Måske er det lidt for voldsomt hvis man siger, at det er et tophold i krise som Blue Fox gæster tirsdag. Men fakta er nu en gang, at det ellers så suveræne tophold har tabt tre kampe i træk. De har tabt 5-2 ude mod Aalborg. 3-2 ude mod Esbjerg, og senest 4-2 hjemme til Frederikshavn. En af holdets største profiler, svenske Mattias Persson har været skadet på det sidste, og måske det har ramt Rungsted hårde end de lige havde regnet med. De seneste resultater har også betydet at deres forspring er skrumpet ind, og lige pt. har de kun fire point ned til SønderjyskE på andenpladsen. Aalborg på tredjepladsen er 10 point efter, men har en kamp i hånden.

Blue Fox jagter deres første point mod Rungsted i denne sæson. De tre første kampe er blevet tabt, men de to seneste kampe har været helt lige, med marginaler der er faldet ud til Rungsted. De marginaler skal falde ud til Blue Fox, hvis det skal blive til sejr. Samtidig skal Blue Fox bruge sejren, for fortsat at holde liv i håbet om top fire. Vi er lige nu kun fire point efter, men vi har spillet en kamp mere. Så vi skal i den grad være skarpe nu.

Der venter en svær opgave, men på ingen måder en umulig en. Vi har spillet lige op med Rungsted tidligere i denne sæson, og det er småting der har gjort forskellen. Rungsted topper muligvis ligaen, men de har ikke et bedre hold end os. Pucken smides kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.