Sæsonen 2018-19 er meget tæt på og inden længe venter de første træningskampe inden det går løs med 45 hæsblæsende kampe om placeringen til slutspillet.

Den 21. august spiller Byens Rødder fra Blue Fox den første træningskamp mod Frederikshavn Whitehawks og grundet renoveringen af Kvik Hockey Arena starter det midtjyske ishockeymandskab de første hjemmekampe på den midlertidige hjemmebane i Silkeborg. Således bliver 3 ud af de 6 træningskampe spillet i Silkeborg, og af de første 10 grundspilskampe kan byen der huser landets ældste ishockeyklub, nemlig Silkeborg, sammen med Blue Fox publikummet nyde at have Blue Fox som hjemmehold for en stund.

For så snart vi når til den 23. oktober venter den allerførste hjemmekamp i det nyrenoverede Kvik Hockey Arena, og man kan ikke ønske sig et bedre og større brag, når vores venner fra SønderjyskE kigger forbi til en af de altid store klassiske ishockeyoplevelser.

SÆSONKORT
Grundet ombygning og ny billetudbyder arbejder vi stadig med salplaner og ikke mindst at få opsat et nyt billet- og sæsonkortsystem. Så derfor kan du endnu ikke købe dit nye sæsonkort, men inden længe er der nyt herom, og vi håber naturligvis i nye omgivelser og med et meget sultent hold, at du vil være med os hele vejen igennem sæsonen, både i Silkeborg og naturligvis også når vi igen kan byde indenfor i de til den tid nye rammer på Kvik Hockey Arena.

DU KAN SE KAMPPROGRAMMET HER