Tilstødende skader hos rævene fra Herning Blue Fox har tvunget ishockeyklubben til at kigge sig om efter ekstra hjælp til forsvaret.

Herning Blue Fox kæmper med skader i den midtjyske defensiv, og der bliver trukket hårde veksler på de 5-6 spillere der må kæmpe ekstra hårdt i fraværet af bl.a. kaptajnen Daniel K. Nielsen, Bjørn Uldall, Oliver Gatz, Lasse Duga og Andreas Pade, som alle har og er længevarende skadet.

Det har fået trænerteamet til at kigge efter forstærkning til bredden på holdet for en i forvejen hårdt presset backlinje. Vi har fået mulighed for at skrive kontrakt med 21-årige Ludvig Adamsen der således kommer til at spille sammen med sin bror, målmanden Albert Adamsen som for kort tid siden også stødte til Herning holdet pga. en skadet Simon Nielsen.

Det sportslige team hos Blue Fox glæder sig over at kunne aflaste vores nuværende backs der knokler på i kampene pt, og ikke mindst også den ekstra tid det kræves for at vores skadede spillere kan blive 100% fit for fight igen.