Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox har fået en imponerende start på sæsonen. Efter fem kampe ligger holdet med fem sejre, og 14 ud af 15 mulige point. Tirsdag kl. 19.00 går jagten ind på sejr nummer seks, når Aalborg Pirates gæster Kvik Hockey Arena.

U-u-ubesejret lød det taktfast ned til Blue Fox spillerne efter sejren i Esbjerg. En sejr Blue Fox hentede hjem trods fraværet af tre profiler, og med 2. målmanden Mathias Andersen på mål. Selvtilliden lyser ud af spillerne. Det er tydeligt at tilgangen af Petri Skriko har gjort, at de tør spille mere frit. Nu sidder man med fornemmelsen af, at Blue Fox kan score, hver gang de krydser offensiv blue line. Tilliden fra træneren er indtil videre blevet betalt tilbage af spillerne. ”Lille” Daniel Nielsen scorede i begge opgør mod Esbjerg, ligesom Sebastian Ruders også kom på tavlen. Alle bidrager.

Tirsdag kl. 19.00 er det så Piraterne fra Aalborg, som kommer forbi Kvik Hockey Arena, og vil forsøge at spænde ”træben” for Blue Fox. Aalborg har fået en svingende og målrig start på sæson. De har bla. tabt 5-1 ude mod Odense, og vundet 6-3 hjemme over Rødovre. De råder stadig over flere danske profiler som Højbjerg-brødrene, Julian Jakobsen og Bjarke Møller. Af andre prominente navne kan nævnes målmanden Tedeas Galansky, som man har hentet i Odense, og Jeppe Holmberg, som er hentet i Esbjerg.

Vi jagter seks på stribe, vi jagter at forblive ubesejrede. Byens Rødder – Midtjysk Vilje.

Vi ses tirsdag kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena. Rigtig god kamp til alle.