Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften skal Blue Fox på den kortest bustur de kan komme på til en udekamp i Metal Ligaen. Destinationen er Esbjerg, og et møde med de lokal energi-drenge. Pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox skal på den igen. En ny kamp venter, hvor det som sådan ikke er de tre point der er det vigtigste. Det er derimod spillet og indstillingen. Vi arbejder kamp efter kamp på at finde den rette opskrift, på at få det her hold til at fungere optimalt. Blue Fox har vundet i Esbjerg to gange tidligere i denne sæson, så vi ved at det er et sted vi kan vinde.

Det bliver spændende at se hvilken atmosfære kampen bliver afviklet i. For Esbjerg spiller hårdt, og sidst kostede det en skade til Blue Fox backen Juri Repe.

Esbjergs seneste kamp blev spillet 22. januar, hvor de hjemme i Esbjerg vandt 2-1 over Herlev. To dage forinden havde de to hold mødt hinanden i Herlev, hvor hjemmeholdet vandt med 5-4 over overtid. De to kampe vidner meget godt om Esbjergs formkurve for tiden. De er nemlig ret svingende. De fem kampe forud for de to kampe mod Herlev resulterede i sejr over Blue Fox, nederlag til Blue Fox, nederlag til Rødovre, sejr over Rungsted og nederlag til Frederikshavn.

Esbjerg kommer med stor bredde, stor fysik og stor fight. Vi kender efterhånden Esbjerg ret godt, og mon ikke det er det vi kender, vi kommer til at se igen. Blue Fox skal være klar start, og de må meget gerne give igen af samme mønt. Kan man påføre Esbjerg en lille smule smerte, så vil det absolut ikke gøre noget.

Husk at Blue Fox spille hjemme på Kvik Hockey Arena igen på søndag kl. 15.00. Her er der i den grad lagt op til revanche, hævn, pay back og osv, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.