Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Det er ved at være et stykke tid siden at Blue Fox sidst har været i kamp. Der er blevet spillet en runde hvor Blue Fox sad over, og så har der været afholdt Final4 i Aalborg. Men nu vender Metal Ligaen tilbage til Kvik Hockey Arena. Tirsdag får vi besøg af ligaduksende og de nykårede Metal Cup mestre fra Rungsted. Pucken smides kl. 20.30.

Sidst Blue Fox var i kamp blev det til et point ude mod Frederikshavn. Det var en tæt og lige kamp, hvor vi havde chancerne til at vinde. Desværre blev det kun til et point, men endnu en gang viste Blue Fox at vi spiller helt lige op med topholdene i Metal Ligaen. Gang på gang i denne sæson har vi bevist at vi kan spille op med alle. Vi jagter stadig lige at få lagt det sidste på. Det er marginaler der gør forskellen.

Nu har Blue Fox så haft over en uges pause, og dermed har de haft rigtig god tid til at forberede sig til denne kamp. En kamp mod topholdet, som Blue Fox har presset flere gange i denne sæson, og hvor det ikke er til at forstå at vi ikke har fået point. For vi har i den grad spillet lige op med dem. Samtidig har trænerteamet nu haft mulighed for at se Rungsted på tv to gange på to dage. Så mon ikke Blue Fox er helt klar til opgaven, og klar til, endelig at få skovlen under topholdet.

I sidste sæson var Rungsted værter for Continental Cup, hvilket betød tre kampe på tre dage. Om tirsdagen skulle de så spille i Herning, hvilket var deres fjerde kamp på fem dage. Det var et Rungsted mandskab der var tappet for kræfter fra start, og som blev klasket godt og grundet med 7-1. Situationen er lidt den samme denne gang, og så ikke helt alligevel. For denne gang har de spillet en kamp mindre, og dermed haft en dags mere hvile. Samtidig vandt de trofæet i denne sæson, mens de i sidste sæson sluttede sidst i gruppen. Men de kommer dog til Herning tirsdag, til deres tredje kamp på fem dage, og i samme periode har de brugt godt 18 timer i bus. Det skal blive spændende at se om de er mærket på fysikken.

Men Rungsted vandt altså Metal Cuppen i Aalborg. I semifinalen fredag slog de hjemmeholdet med 5-2, og i finalen lørdag leverede de et stort comeback. De gik ind til tredje periode nede med 0-2 mod Frederikshavn, men da hornet lød for sidste gang, viste tavlen 3-2. De fik reduceret kort inde i perioden, og så lukkede de med et brag, ved at score to gange på bare 21 sekunder, og det i kampens sidste minut. Tillykke til Rungsted med titlen skal der lyde fra Herning.

Januar nærmer sig sin afslutning, og det betyder at der kun er lidt over en måned til play off begynder. Nu har vi haft en lille pause, og starter ud på en frisk. Blue Fox jagter en sejr over topholdet, og tre point. Vores seneste hjemmekamp ligger små tre uger tilbage i tiden. Vi håber derfor at tørsten efter ishockey er stor i Herning, så vi sammen kan skabe en fed kulisse til holdet, som kan være med til at hjælpe dem til at gøre topholdets besøg i Herning hedt, også selvom det er koldt udenfor.

Kom i god tid til introen på kampen, da maskotten Victor har fundet på nogle narrestreger.
Pucken smides tirsdag kl. 20.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.