Der venter alle i Erhvervsklubben en helt forrygende aften på fredag den 22. september, når vi først byder på den traditionsrige hockeymenu – Bone’s ben – og ikke mindst den efterfølgende 90’er klassiker mod de forsvarende mestre fra Esbjerg.

For 2 sæsoner siden stod Herning Blue Fox ansigt til ansigt med Esbjerg Energy i finalen om det danske mesterskab, en drabelig serie endte ud i, at Esbjerg blev danske mestre og den bedrift gentog de igen sidste sæson. Med andre ord er det de 2-dobbelte mestre der venter det forvandlede herningensiske ishockeymandskab i fredagens kamp.

Revanchen er i sigte, og der venter således med garanti alle en super fantastisk hockey aften, først krydret med byens bedste ben fra Bone’s, og inden vi når til faceoff har Frits Nielsen også sat en yderst spændende person i stævne i Frits Nielsen vs. Dagens Gæst.

Kom forbi til en fantastisk netværksaften med traditionsmenuen og topklassikeren mod Esbjerg Energy.

Tidspunkt

Fredag den 22. september 2017 – kampstart kl. 19.30

Program

Kl. 17.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.30 Velkomst v/ Torben Skovsgaard
Kl. 17.40 Menuen står på byens bedste ben fra Bone’s
Kl. 18.40 Frits Nielsen vs. Dagens Gæst
Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy

Kampsponsor

Kvik Køkkener, Herning

Buffetvært

Restaurant Bone’s

Sidste tilmelding

Torsdag den 21. oktober kl. 12.00

Max. antal deltagere er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dig til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Tryk på find billetter
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. stol du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine sæder accepterer du
  • Skriv herefter dit navn, tjek din e-mail adresse og gennemfør
  • Du vil i venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.