Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox skal forsøge at holde fast i den gode start på sæsonen, når Odense kommer på besøg på Kvik Hockey Arena søndag eftermiddag kl. 15.00. Byens rødder, invitere alle byens piger gratis til ishockey.

Blue Fox fortsætter med at vinde. Fredag aften ventede vicemestrene fra Gentofte, og her blev det til en sejr på 4-3, efter overtid. Det var en kamp som bølgede frem og tilbage, men hvor det var Gentofte som havde et lille overtag, og flest chancer. Men Blue Fox har bare tur den, og uden at det på nogen måde var ufortjent, blev det til to point. Det er anden kamp i træk at Blue Fox vinder i overtid, så søndag går jagten ind på en sejr i ordinær tid, og tre point.

Lassen Lassen fik igen nettet til at blafre, og det er rigtig godt for Blue Fox, hvis man kan få gang i den målfarlige angriber. Canadiske Branden Gracel er efter en lidt rolig start, virkelig ved at komme i gang. Efter de tre første kampe stod han kun noteret for to point. Her efter syv kampe, er han på 11 point, og topper både topscorerlisten for point og mål. Fredag mod Gentofte scorede han til 1-1 og matchvinderen til 4-3.

Odense kommer med en overbevisende 7-3 sejr hjemme over Esbjerg i bagagen. Odense er et hold som kæmper, skøjter og tackler. De er et svært hold at spille i mod. De har dog fået en svingende start på sæsonen. For udover sejre over Esbjerg, Aalborg og Frederikshavn. Så har de også tabt til Hvidovre, Herlev, og to gange til Rødovre. Men Dale Mitchell og Co, plejer at være klar, når Blue Fox er modstanderen.

Det er søndag kl. 15.00, at pucken smides på Kvik Hockey Arena, og husk nu, at alle piger/damer, og børn til og med 15 år, kommer gratis ind.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp