Blue Fox kom i den grad tilbage på sporet, da de fuldt fortjent vandt hjemmekampen fredag aften over Aalborg. Men der er ikke tid til at hvile sig. Julen er en travl tid, og det gælder også for ishockeyspillere. Blue Fox spillerne sætter sig søndag i bussen, og drager til København, hvor der venter to kampe, på to dage.

Blue Fox tog fredag førstepladsen tilbage igen. En generelt god indsats mod Aalborg resulterede i en fortjent sejr. Da Odense samtidig satte point til mod Herlev, hoppede rævene forbi igen. Igen så vi flere spillere byde ind. Det blev til seks mål, og fem forskellige målscorere.

Søndag kl. 14.00, er det Rødovre Mighty Bulls som tager imod. Rødovre lå helt med fremme, efter en fremragende stime, med syv sejre i otte kampe. Det skyldes i stor grad målmanden Emil Jidskog, som på det tidspunkt var hentet ind på lån, i fraværet af holdets normale førstevalg, Stefan Ridderwall. Han var forrygende, og var også stærkt medvirkende til at Rødovre vandt efter straffeslag i Herning. Men efter han er rejst hjem igen, er Rødovre faldet tilbage, og ligger lige nu nummer syv. I deres seneste kamp tabte de rival-opgøret mod Hvidovre, med 3-2. De var foran 1-0, men en røgalarms-pause kostede dem dyrt, og på bare to minutter vendte Hvidovre kampen. I den kamp havde Rødovre slovenske Gasper Kroselj på mål. En målmand med en fortid hos både Herlev og Aalborg.

Mandag kl. 19.00 er det så Gentofte som er værter. Der venter et hjemmehold, som er lidt i problemer for tiden. Deres forholdsvis smalle trup er presset for tiden, af et tæt kampprogram. I de seneste syv kampe er det kun blevet til en sejr, og hele seks nederlag. Sejren lød på 1-0 over Hvidovre. Det har kostet dem i tabellen, hvor en topplacering, nu er blevet byttet ud med en placering som nummer otte. Gentofte har også revanche til gode mod netop Blue Fox. Sidst de to hold mødte hinanden, blev Gentofte knust med 7-0 på Kvik Hockey Arena.

Flere kampe, og flere vigtige point på spil. To svære udekampe venter på Blue Fox, som står med muligheden for både at forstørre selvtilliden, antallet af point på kontoen, inden topkampen på fredag hjemme i Herning, mod Odense. Men den kamp er ”langt” ude i fremtiden. Nu gælder det først Rødovre og Gentofte. To svære modstandere, på to svære udebaner. Det handler om koncentration, fokus og respekt.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig gode kampe til alle.