Skrevet af: Anders Skou Agerlund

For anden søndag i træk er der frokost-hockey på Kvik Hockey Arena. Denne gang gælder det topholdet fra Rungsted. Pucken smides kl. 15.00.

Der bliver fortaget en del dybe vejrtrækninger i Herning om omegn for tiden. Man må godt nok sige at tålmodigheden som Blue Fox fan i den grad bliver testet i denne sæson. Hvad det lige er der sker er svært at svare på, men det koster godt nok en håndfuld hår ind imellem. Det sløve spil fra starten på sæsonen er der blevet rettet op på, og kigger man udelukkende på spillet, så bliver der egentlig leveret ganske stabilt. Men en ting mangler endnu. Et lille bitte element, som faktisk er det vigtigste af dem alle sammen. MÅL. At få pucken i nettet. Skubbe gummi-dimsen ind over stregen. Klatten ind imellem benene. Kært barn har mange navne, men vores barn er stukket af. Har vi spillerne til det? Ja. Har vi momentum i kampen til det? Ja. Har vi chancerne til det? Ja. Alt er der, bare ikke lige den sidste lille del.

Der er ingen tvivl om at både spillerne og trænerne leder med lys og lygte. Det er uden tvivl noget der er ved, eller måske allerede har sat sig i hovederne på spillerne. Man har jo ikke lyst til at være spilleren som brænder. Så spiller man den hellere lige videre. Så begynder det at se ud som om man jagter de flotte mål. Men det behøver vi absolut ikke. Vi vil bare have mål. Vi har brug for succes i en kamp mod et af topholdene. At det lykkes mod Odense er ikke nok. Det skal lykkes mod et tophold. Et af de hold vi ser os selv på samme hylde som. Det kan også være det skal lykkes to kampe i træk. Men det er sådan noget der skal til, for at overbevisende spillerne om, at de selvfølgelig stadig kan lave mål. Lasse, Kristoffer, Zack, Morten, Markus, Jan osv. I kan godt. Vi ved i kan. Vi har set det så mange gange før, og vi tror på jer.

Man må tage hatten af for Rungsted, og det de har leveret indtil nu. De har været stærke i begge ender af banen, og vinder gang på gang. De kommer til Herning med seks sejre i træk, og indtager Metal Ligaens førsteplads rimelig suverænt. Kigger vi væk fra tabellen, fokusere vi udelukkende på de to holdopstillinger, og stiller vi så spørgsmålet. ”Er Rungsted 25 point bedre end Blue Fox?” Så er svaret et stort og rungende NEJ. Det vidner udelukkende om de to holds formkurve, og der må man sige at forskellen har været stor. Vi spiller lige op med topholdene gang på gang, kun EN ting mangler, og i ved godt hvad. Hver kamp er en nu chance for at få momentum, og en hjemmekamp mod topholdet kunne være et godt sted at starte.

Dyb vejrtrækning, helt ned i lungerne, og puste ud. Søndag giver vi det et nyt forsøg, og face off er kl. 15.00 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.