De forsvarende og dobbelte danske mestre fra Esbjerg kommer forbi tirsdag aften, Kvik Hockey Arena bliver med garanti omdannet til en heksekedel med fornemmelsen af 90’er nostalgiens vingesus.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på tirsdag den 6. februar velkommen til en nostalgisk tirsdag aften, hvor Esbjerg Energy slår vejen forbi. Som altid er opgørene mod Esbjerg, som at træde tilbage i 90’erne, hvor netop disse to mandskaber rivaliserede om det danske mesterskab. Ishockeyklassikeren lever i bedste velgående omend andre hold sidenhen har blandet sig i kampen om guldet. Men ikke desto mindre på tærsklen til slutspillet spiller ligaens duks Herning Blue Fox mod de dobbelte forsvarende danske mestre fra Esbjerg – klassisk drama når det er allerbedst!

Aftenen startes dog inden med besøg fra vores buffetvært Filskov Kro, som kommer forbi med en anden dansk klassiker. Vi glæder os til at se Jer til rendyrket tirsdagsnostalgi – kickstartet naturligvis som vi plejer af Frits Nielsen, når han får besøg af dagens gæst. Faceoff er kl. 19.00.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Tirsdag den 6. februar 2018 – kampstart kl. 19.00

Program

Kl. 17.15 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.30 Velkomst og spisning
Kl. 18.30 Frits Nielsen vs. Dagens gæst
Kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy

Kampsponsor

ValueInvest

Buffetvært

Filskov Kro

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Mandag den 5. februar kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.