EHI Arrangementer

Nedenfor kan du læse om arrangementerne i Erhvervsklubben. Der vil løbende komme nye til efterhånden, som de bliver planlagt og jo tættere vi kommer på kampene. Der vil til alle kampe være bespisning, hvilket kan spænde over alt fra varm mad til aftenkampene til kaffe og kagebord til eftermiddagskampene.

Når du klikker dig ind på et arrangement kan du læse mere om programmet for den enkelte kamp, ligesom du også kan tilmelde dine Erhvervsklubkort til spisning. Husk at du ikke kan tilmelde flere personer end du har Erhvervsklub kort til, ligesom du heller ikke kan tilmelde eventuelle gæstekort til spisning. Vi beder Dig samtidig også respektere den angivne tidsfrist af hensyn til vores buffetvært og bordplanlægningen.

Vejledning til EHI medlemmer:

 • Tilmelding til spisning foregår udelukkende via det link som i modtager til hjemmekampene eller her på bluefox.dk ved at klikke på det givne arrangement nedenfor (Du kan sagtens tilmelde dig via din mobil, men kun ved brug af linket fra mailen eller ved at gå ind på bluefox.dk)
 • Når du har tilmeldt dig spisning modtager du en bekræftelse pr. mail, så på den måde sikrer du dig, at du er korrekt tilmeldt til spisning. Modtager du ikke nogen mail, så er du ikke tilmeldt (husk også at tjekke uønsket mail folderen)
 • Bekræftelsen på tilmelding til spisning skal ikke medtages på dagen, da du står anført på vores liste ved indgangen, og her skal du blot have scannet dine digitale sæsonkort
 • Bemærk at der kan forekomme ændring omkring bordplanen, da vi til tider er nødsaget til at flytte rundt på pladserne for at få bordplanen til at gå op.
 • Tilmelding af børn til spisning foregår ved at sende en mail til Poul Schmøkel, og børn har derfor ikke adgang i VIP loungen før og under spisning. (børnespisning foregår i cafeteriet)
 • Hvis du kun kommer til selve kampen, skal du ikke foretage dig noget, men du bliver blot scannet ved brug af din billetto app på mobiltelefonen (eller ved at have din billet med i printversion)
 • Bestilling af gæstekort (kan kun ske til selve kampen) foregår ved at sende en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk
 • Der er 5 gæstekort til hvert medlemskab af Erhvervsklubben til brug i grundspillet
 • Der kan ved forespørgsel til Poul (schmokel@bluefox.dk) eller Torben (skovsgaard@bluefox.dk) tilkøbes ekstra gæstekort til både spisning og kamp (hvis der er ledige pladser til den pågældende kamp)
 • Pris på VIP balkon med fri drikkevarer i grundspillet kr. 300,- + moms og inkl. spisning er prisen kr. 500,- + moms
 • Det er vigtigt at man respekterer solgte siddepladser på vores balkon, og ledige pladser kan selvfølgelig tilkøbes.

På gensyn i Erhvervsklubben.

INGEN TILMELDING NØDVENDIG Program – søndag den 22. april kl. 15.00 Kl. 14.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben Kl. 14.15 Velkomst, kaffe og kage Kl. 15.00 Faceoff til finalekamp #5 – Herning Blue Fox vs. Aalborg Pirates Herning Blue Fox er bagud 0-3 i finaleserien mod Aalborg, og en svær udekamp er i vente. Vindes den…

Program – tirsdag den 17. april kl. 20.30 Kl. 18.45 Åbner dørene til Erhvervsklubben Kl. 19.00 Velkomst og spisning starter Kl. 19.45 Dagens gæst Kl. 20.30 Faceoff til finalekamp #3 – Herning Blue Fox vs. Aalborg Pirates Vi fejrer at de lune tider venter om hjørnet med kold kartoffelsalat og rygendes varme frankfurtere fra grillen….

Program – fredag den 13. april kl. 19.30 Kl. 17.15 Åbner dørene til Erhvervsklubben Kl. 17.30 Velkomst og spisning Kl. 18.30 Frits Nielsen vs. Dagens gæst Kl. 19.30 Faceoff til finalekamp #1 På fredag kommer isen til at gløde, når Blue Fox løber på banen til den første finalekamp ud af syv mulige. Kampen om…

Program – fredag den 6. april kl. 19.30 Kl. 17.30 Åbner dørene til Erhvervsklubben Kl. 17.45 Velkomst og spisning Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Rungsted Seier Capital – Faceoff til semifinalekamp #5 Fredag byder på intet mindre end en gyser, når Blue Fox skal generobre hjemmebanen og revanchere påskesøndagens nederlag. Erhvervsklubben og Herning Blue…