Fredag aften er det revanchetid! Herlev Eagles kigger forbi til en svær kamp, hvor Blue Fox skal vaske pletten væk fra sidste besøg.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på fredag den 2. februar velkommen til en for Blue Fox længe ventet kamp. Kim Staal og resten af ørneflokken fra Herlev Eagles kigger forbi til hvad der måske ligner en walk-over, hvis man slår blikket på tabellen. MEN, det er alt andet end tilfældet, for sidst da mandskabet fra Herlev var på besøg endte det med et 1-3 nederlag til Blue Fox – et resultat, som vi på alle måder ønsker at revanchere. Vejen dertil er dog alt andet end nemt, da Herlev flere gange har overrasket mod de “store” hold med deres pågående fysiske spil og evne til at score når man allermindst venter det. En spændende og hård kamp venter os alle.

Aftenen startes dog inden med besøg fra vores buffetvært Slagter Bjerg, som kommer forbi med et lækkert pølsebord akkompagneret af brød og liflig vin fra vinværten Uhrskov Vine. Vi glæder os til at se Jer til en fantastisk fredagskamp – kickstartet naturligvis som vi plejer af Frits Nielsen, når han får besøg af dagens gæst. Faceoff er kl. 19.30.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Fredag den 2. februar 2018 – kampstart kl. 19.30

Program

Kl. 17.30 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.45 Velkomst og spisning
Kl. 18.45 Frits Nielsen vs. Dagens gæst
Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Herlev Eagles

Kampsponsor

Partner Revision

Buffetvært

Slagter Bjerg

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Torsdag den 1. februar kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.