Program – fredag den 6. april kl. 19.30

Kl. 17.30 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.45 Velkomst og spisning
Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Rungsted Seier Capital – Faceoff til semifinalekamp #5Fredag byder på intet mindre end en gyser, når Blue Fox skal generobre hjemmebanen og revanchere påskesøndagens nederlag.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på fredag den 6. april velkommen til næste kapitel i en tæt serie mod Rungsted Seier Capital, der sidst de gæstede Kvik Hockey Arena desværre skøjtede herfra som suveræne vindere. Resultatet kan man ikke bruge til så meget, men Blue Fox spillerne er alle sultne efter at revanchere hjemmebane-nederlaget. Det bliver ikke for sarte sjæle, når en sand gyser udspiller sig fra faceoff kl. 19.30 og ca. 2 timer frem. I skrivende stund kan Blue Fox enten spille sig i finalen eller også kan enten Blue Fox eller Rungsted tilspille sig en matchpuck.

Uanset hvad udkommet af kampen på fredag kan blive, så har Blue Fox mandskabet brug for en kæmpestor opbakning, for at opnå succes mod det dygtige nordsjællandske mandskab. Inden vi sætter gang i gyseren kommer Fruehøj Slagter forbi med lækkerier, så du er 100% klar på lægterne, når hele Herning skal kæmpe for sejr til Blue Fox.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.


Kampsponsor

CC Contractor

Buffetvært

Fruehøj Slagter

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Torsdag den 5. april kl. 10.00

Tilmelding af børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.