Efter en kort landsholdspause bliver første udfordring en topkamp mod Rødovre Mighty Bulls der stadig kæmper for en plads i Final Four selskabet.

På tirsdag den 14. november åbner Erhvervsklubben igen dørene efter en god uges landsholdspause, og Blue Fox skal møde et toptændt Rødovre mandskab, som stadig kæmper og har en chance for at blive en af deltagerne i årets pokalturnering Final Four, som Blue Fox allerede har kvalificeret sig til. Næste mål for Herning holdet er at bevare de gode resultater, og ikke mindst at fastholde førerpositionen i ligaen – den største fordel af alle, når vi kommer til slutspillet i starten af marts måned.

For at starte den næste etape af Blue Fox kampe på mest behørig vis, har vi entreret med Bone’s, som kommer med deres altid lækre Bone’s ben. Frits Nielsen går naturligvis også på scenen med dagens gæst, og herefter er der Faceoff til topkampen mod Rødovre Mighty Bulls kl. 19.00.

På gensyn i Erhvervsklubben.

OBS: Der har været udfordringer med at videresende sæsonkort fra Billetto appen på mobilen. Dette bliver der arbejdet på at løse hos Billetto, og så snart fejlen er rettet vil i kunne opdatere Billetto appen, og igen sende billetterne videre på mobilen. Indtil da kan i benytte computeren, ved at logge ind på billetto.dk, hvor jeres sæsonkort naturligivs også forefindes og kan videresendes.

Tidspunkt

Tirsdag den 14. november 2017 – kampstart kl. 19.00

Program

Kl. 17.30 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.45 Velkomst og spisning
Kl. 18.30 Frits Nielsen vs. Dagens Gæst
Kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Rødovre Mighty Bulls

Kampsponsor

Ready2Clean

Buffetvært

Bone’s

Vinvært

Uhrskov Vine

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Mandag den 13. november kl. 12.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.