Der kan sættes mange overskrifter på den kommende hjemmekamp. Topbrag mod pokalmestrene, hævnens time, klub 100 point, landsholdsbesøg fra KHL spiller. Det bliver en fantastisk søndag!

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på søndag den 11. februar velkommen til et brag af en hockeysøndag. På tapetet venter en meget vigtig topkamp, der på flere måder har utrolig stor betydning for de 2 mandskaber. Inden da venter en snak med bysbarnet og landsholdsspilleren Nicklas Jensen, som de seneste åringer har spiller i verdens bedste liga NHL, og nu gæster en succesrig tilværelse i KHL – af mange kendt som en næsten ligeså stærk liga, hvor han bl.a. også spiller med Herning drengen Peter Regin i den finske klub Jokerit.
Begge spillere er hjemme for at deltage i en firenationers turnering med et stærkt dansk landshold, som en opvarmning til det forestående VM i ishockey i Danmark. Den sidste kamp i den turnering spilles i Herning mod Letland, som også vil være Danmarks sidste puljemodstander til VM. Frits Nielsen står klar med nogle skarpe spørgsmål til superstjernen Nicklas Jensen.

Kl. 15 er der faceoff til kampen mod Aalborg Pirates, vores direkte og eneste modstander i kampen om grundspillets førsteplads. Vi har revanchen til gode efter nederlaget i Final4 i Boxen, hvor Aalborg blev pokalmestre i en flot kulisse. Med en sejr, kan vi mere eller mindre række armene i vejret og glæde os over grundspilssejren og ikke mindst at vi runder 100 point i ligaen – alt er på spil søndag eftermiddag, begge mandskaber vil give alt hvad de har i sig, det bliver uden tvivl en spilmæssig og dramatisk forsmag på det kommende slutspil.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Søndag den 11. februar 2018 – kampstart kl. 15.00 – BEMÆRK: ingen tilmelding nødvendig til dette arrangement

Program

Kl. 14.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 14.20 Velkomst, fastelavnsboller og besøg fra Nicklas Jensen
Kl. 15.00 Herning Blue Fox vs. Aalborg Pirates

Kampsponsor

Bauer

Kagevært

Bager-Riget

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

BEMÆRK – INGEN TILMELDING NØDVENDIG TIL DETTE ARRANGEMENT

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod blot en registrering ved indgangen.