Blue Fox åbner 2018 og sidste del af grundspillet med mødet mod sidste sæsons sølvvindere fra Gentofte Stars.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på tirsdag den 9. januar velkommen til den sidste del af grundspillet. I alt 15 af de 50 grundspilskampe mangles at blive spillet og heraf er der endnu 9 hjemmekampe på Kvik Hockey arena i vente – den første således på tirsdag, hvor Karsten Arvidsen og hans tropper fra Gentofte Stars kigger forbi.

Inden vi når så langt håber vi at se rigtigt mange af Jer til en hyggelig stund forinden, hvor Lotte Madsen fra Blue Fox Cafeteriaet er buffetvært, og byder på den klassisk danske ret, frikadeller med kold kartoffelsalat og tilbehør dertil. Som en optakt til kampen får vi naturligvis besøg af vores egen Frits Nielsen, som kommer forbi og tager en snak med dagens gæst. Vi har også et kort oplæg ved dagens kampsponsor og slutteligt en info fra Jørgen Mørup om et spændende optaktsarrangement vedr. det forestående ishockey VM, som afholdes i Kulturraketten senere på måneden.

På gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Tirsdag den 9. januar 2018 – kampstart kl. 19.00

Program

Kl. 17.15 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.30 Velkomst og spisning
Kl. 18.20 Frits Nielsen vs. Dagens Gæst
Kl. 18.30 Indlæg v/dagens kampsponsor
Kl. 18.35 Info vedr. VM arrangement i Kulturraketten v/Jørgen Mørup
Kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Gentofte Stars

Kampsponsor

Det Faglige Hus

Buffetvært

Blue Fox Cafeteriaet v/Lotte Madsen

Vinvært

Uhrskov Vine

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Mandag den 8. januar kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.