For en enkel søndag skruer vi tiden årtier tilbage med faceoff kl. 11.00 til 90’er klassikeren mod Esbjerg.

Søndag formiddag står i nostalgiens tegn, når vi for en enkel dag skruer tiden tilbage til de glade ishockeydage, hvor skøjterne dansede og stavene sang på den tilfrosne teglværksgrav. Faceoff til dagens kamp mod Esbjerg Energy bliver kl. 11.00, så det giver os muligheden for at byde Jer ind til rundstykker og lidt sødt til kaffen fra Skolegades Bageri. Nostalgien vil ingen ende tage, for til at smide pucken får vi besøg af slutspils-comeback kongen og den 3-foldige mesterskabsback Jouni Vento, som ligger vejen forbi i familiær og historisk øjemed.

Frits Nielsen tænder naturligvis også op for mikrofonen sammen med dagens gæst, som en god indledning til denne tidlige kamp, som bl.a. er tidsat, så I alle kan nå at se byens smukke juletræ blive tændt senere på dagen oppe på Torvet. Jo jo, vi når det hele – med lidt midtjysk vilje!

På gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Søndag den 3. december 2017 – kampstart kl. 11.00

Program

Kl. 09.45 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 10.00 Velkomst og rundstykker
Kl. 10.30 Frits Nielsen vs. Dagens Gæst
Kl. 11.00 Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy

Kampsponsor

Holstebro RejseCenter

Buffetvært

Skolegades Bageri

Vinvært

Uhrskov Vine

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Fredag den 1. december kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.