Før den 3. kvartfinalekamp kan alle i Erhvervsklubben glæde sig til en beretning på kanten af livet med fhv. chefpolitiinspektør Per Larsen.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på tirsdag den 13. marts velkommen til en hyggelig eventaften i selskab med den forhenværende chefpolitiinspektør Per Larsen, som kickstarter den 3. kvartfinale med en beretning fra hans tid som chef i Politiet.

Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen af Blekingegade sagen og ikke mindst rockerkrigen i 1996-97. Han har ofte været politiets talsmand i medierne og gennem godt 40 år har han oplevet en masse spændende ting, som han på en oprigtig, medlevende og ikke mindst humoristisk måde vil fortælle om.

Per Larsen oplevede for alvor at balancere på kanten af livet, da han i 2008 måtte ud i en ny og anderledes form for kamp. Hele 2 gange er han blevet opereret for kræft, en kamp der sætter meget i perspektiv og giver et optimistisk syn på livet.

Glæd Jer til foredraget og ikke mindst den nervepirrende fortsættelse, når Herning Blue Fox krydser klinger med Herlev Eagles i den 3. kvartfinalekamp – faceoff er kl. 19.00

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Tirsdag den 13. marts 2018 – kampstart kl. 19.00

Program

Kl. 16.45 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.00 Velkomst og spisning (dagens buffetvært serverer let tapas)
Kl. 17.40 Dagens kampsponsor (SydInvest) på scenen
Kl. 18.00 Dagens eventgæst Per Larsen – På kanten af livet
Kl. 19.00 Herning Blue Fox – Herlev Eagles – Kvartfinale kamp #3

Kampsponsor

SydInvest

Buffetvært

Maria’s Deli

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Søndag den 11. marts kl. 12.00

Tilmelding af børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.