Næste og sidste hjemmekamp i grundspillet sæsonen 2017-18 venter på torsdag. Bulldogs er modstanderne og vi hylder slutspillets komme med et nostalgisk indslag.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på torsdag den 22. februar velkommen til en nostalgisk aften, hvor Odense Bulldogs med den flamboyante spiller og kaptajn Dale Mitchell i spidsen gæster Kvik Hockey Arena. Det er den sidste hjemmekamp inden det går løs med kvartfinalerne i dette års slutspil, som starter fredag den 9. marts.

Vi fejrer slutspillets komme med et helt specielt jubilæum, det er nemlig præcis 45 år siden, at Herning Ishockey Klub nappede det første mesterskab i 1973, hvor daværende kaptajn Jan Therkildsen stod i spidsen for det forgyldte Herning mandskab. Frits Nielsen sætter nostalgien i højsædet, når han tager en snak med til lejligheden særligt inviterede gæster.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Torsdag den 22. februar 2018 – kampstart kl. 19.00

Program

Kl. 17.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.15 Velkomst og spisning
Kl. 18.15 Frits Nielsen vs. nostalgiske gæster
Kl. 19.00 Herning Blue Fox vs. Odense Bulldogs

Kampsponsor

Claus Ørts Byg

Buffetvært

Marias Deli

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Onsdag den 21. februar kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.