Program – fredag den 13. april kl. 19.30

Kl. 17.15 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.30 Velkomst og spisning
Kl. 18.30 Frits Nielsen vs. Dagens gæst
Kl. 19.30 Faceoff til finalekamp #1På fredag kommer isen til at gløde, når Blue Fox løber på banen til den første finalekamp ud af syv mulige. Kampen om det danske mesterskab går ind i sin sidste fase.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på fredag den 13. april velkommen til sidste kapitel i kampen om det danske mesterskab. Som grundspilsvinder og det første hold, har Herning Blue Fox spillet sig i finalen efter 5 nervepirrende kampe mod Rungsted Seier Capital, modstanderen er i skrivende stund endnu ikke kendt, da serien Aalborg vs. Esbjerg er tvunget ud i en 7. og altafgørende kamp. Vinderen af den serie bliver modstanderen som gæster Kvik Hockey Arena nu på fredag den 13. april, hvor det første dramatiske slag skal slåes.

Vi åbner dørene til en fantastisk hockeyaften, med lækker mad og drikke, netværk og hyggelige snakke og inden faceoff kigger Frits Nielsen forbi og tager en snak med dagens gæst.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.


Kampsponsor

IT Relation

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Onsdag den 11. april kl. 14.00

Tilmelding af børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.