BEMÆRK – DER ER INGEN TILMELDING TIL DETTE ARRANGEMENT

Program – søndag den 1. april kl. 15.00

Kl. 14.00 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 14.15 Velkomst og efterfølgende kaffe og kage
Kl. 14.30 Frits Nielsen vs. Dagens Gæst
Kl. 15.00 Herning Blue Fox – Rungsted Seier Capital – Semifinale kamp #3Selvom vi skriver den 1. april på søndag, så kan vi garantere at slutspilsfeberen raser videre i et påskedrama på søndag.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på søndag den 1. april velkommen til en hyggelig og superspændende søndag eftermiddag, hvor den altoverskyggende overskrift må være den 3. semifinale mod det nordsjællandske mandskab, Rungsted Seier Capital.

Første semifinale på Kvik Hockey Arena endte med en flot 5-1 sejr, der cementerede første sejr ud af 4 nødvendige, for at Blue Fox kan avancere til finalen. Rungsted har været ude i en hård 7 kamps serie mod Rødovre, og har bevist, at de kan rejse sig under selv de mest umulige betingelser, så Blue Fox’ hjemmekampe er supervigtige, og dermed også opbakningen fra lægterne.

Inden faceoff kl. 15.00 til påskedramaet serveres der kaffe og noget sødt fra Skolegades Bageri, ligesom Frits Nielsen også sætter dagens gæst i stævne.

Vel mødt og på gensyn i Erhvervsklubben.


Kampsponsor

Rustfribolte.dk
Se det spændende tilbud fra dagens kampsponsor nedenfor, hvor du både kan spare masser af penge og samtidig støtte Blue Fox. Rustfribolte.dk støtter nemlig ishockeydrengene med 10% af beløbet du køber for. Tilbuddet gælder resten af sæsonen eller så længe lager haves.

Kagevært

Skolegades Bageri

Vinvært

Uhrskov Vine

Småkagevært

Vorgod

Blomstervært

Blomsterhuset

BEMÆRK – DER ER INGEN TILMELDING TIL DETTE ARRANGEMENT

Opslag fra dagens kampsponsor – bestil varerne ved at ringe til Ole Madsen på tlf. 9722 4343 / 5177 9190,
på mail ole@rustfribolte.dk eller hent varerne i butikken på Cedervej 4 i Herning.