På fredag er der topopgør når Piraterne fra Aalborg kigger forbi og Matchday sikrer et eksklusivt indblik i hvad der kræves for at blive topatlet.

Erhvervsklubben og Herning Blue Fox byder på fredag den 8. december velkommen til fantastisk spændende og berigende aften. Matchday med makkerparret Maj og Sofie i front driver en management virksomhed, som hjælper professionelle sportsudøvere med at få det optimale ud af den kommercielle side af deres sport. Med en masse viden samlet igennem årene rådgiver og giver de dem på den måde de bedste betingelser for at fokusere på deres sport.

Matchday har sat vores lokale rødder Simon og Daniel Nielsen i stævne. De kommer til at føre os alle på en rejse igennem livet som professionel sportsudøver og hvad der kræves for at høre til i toppen af den sport de dyrker. Kom og oplev en råt for usødet skildring fra de 2 Blue Fox- og landsholdsspillere inden resten af deres holdkammerater stiller til faceoff mod Aalborg Pirates i en regulær topkamp, hvor Blue Fox har revanchen til gode.

Buffetværten restaurant Bone’s bakker denne fantastiske ishockeyaften op med de velkendte lækre og møre spareribs, akkompagneret af de lækre druer fra vinværten Uhrskov Vine.

På gensyn i Erhvervsklubben.

Tidspunkt

Fredag den 8. december 2017 – kampstart kl. 19.30

Program

Kl. 17.15 Åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 17.35 Velkomst og foredrag ved Matchday m/Simon Nielsen og Daniel Nielsen
Bemærk: af respekt for foredragsholderne og de øvrige gæster bedes ALLE være mødt og klar til tiden. Af samme grund er døren derfor lukket fra kl. 17.35 og indtil foredraget er slut!
Kl. 18.10 Velkomst til dagens kamp og byens bedste ben
Kl. 19.30 Herning Blue Fox vs. Aalborg Pirates

Kampsponsor

Louis Nielsen

Buffetvært

Bone’s

Vinvært

Uhrskov Vine

Blomstervært

Blomsterhuset

Sidste tilmelding

Torsdag den 7. november kl. 10.00

Tilmelding af gæstekort og børnekort

Hvis du ønsker at tilmelde børn til spisning (foregår i cafeteriaet), eller ønsker at benytte dig af nogen af dine gæstekort (jf. medlemsvedtægterne), så kan du gøre dette ved at skrive en mail til Poul Schmøkel på schmokel@bluefox.dk. Skal du blot have børn med til selve kampen, kræver det ikke nogen tilmelding, men derimod en registrering ved indgangen

Bemærk: max. antal deltagere til et Erhvervsklubarrangement er 180 personer, og tilmelding er først til mølle. Bemærk endvidere, hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke kan komme bedes du underrette os hurtigst muligt, så andre kan få din plads i stedet på schmokel@bluefox.dk

TILMELDING – KLIK HER

LÆS HER – Sådan tilmelder du dine kort til spisning!

  • Klik på ovenstående link
  • Log ind med din bruger på Billetto
  • Tryk på find billetter / get tickets
  • Nu kan du se bordplanen og kan vælge dine pladser – der vil ligeledes være et grønt v-tegn i højre side der tilkendegiver, at du også er berettiget til at tilmelde dig spisearrangementet.
  • Vær opmærksom på kun at vælge det antal pladser du har igennem din aftale. Overskrider du antallet, vil systemet automatisk påføre kr. 10.000,- pr. plads du vælger ekstra. Den gør det naturligvis ikke bare automatisk, men vil gennem beløbet tilkendegive, at du har valgt for mange pladser.
  • Når du har valgt dine pladser accepterer du ved at trykke næste / next
  • Skriv herefter dit personlige navn, firmanavn og tjek din e-mail adresse og gennemfør ved at trykke næste / next
  • Du vil i nederste venstre hjørne kunne se at du har gennemført reservationen ligesom der vil blive sendt en mail til dig
  • Mailen du modtager indeholder information på din reservation af pladserne og en billet. BEMÆRK dog at denne billet ingen funktion har, og ikke kan scannes til arrangementet, hvor du som vanligt hver gang blot skal bruge dit digitale sæsonkort, så med andre ord er det blot en bekræftelse.