Herning Blue Fox har netop sikret sig underskriften fra den 29-årige canadier Zack Torquato, der kommer til det midtjyske med en erfaren næse for pointene.

Med tilgangen af Zack Torquato i Blue Fox angrebet bringer klubben sig på de 4 ønskede centerspillere, som allerede tæller Herning drengene Anders Poulsen, Kristoffer Astorp Lauridsen og Kristoffer Søgaard.
Torquato kommer med en masse erfaring i rygsækken og en sult efter at ville endnu mere. Således har han spillet 76 AHL kampe, 304 East Coast Hockey League kampe med 256 point til følge. Han startede for alvor sin karriere i OHL, hvor han har spillet 343 kampe og lavede 339 point, og senest har han spillet for italienske Cortina, hvor han igennem 71 kampe producerede imponerende 120 point.

Statistikkerne taler for sig selv, og vejer også tungt hos Blue Fox’ cheftræner Petri Skriko i hans omtale af klubbens nye canadiske tilsnit. ”Zack er som man kan se på hans næse for point en offensiv center, der som playmaker type, har en super god forståelse for spillet. Han har en god størrelse, som også giver ham et fysisk tilsnit, noget jeg forventer han kan bibringe holdet udover sine åbenlyse kvaliteter. Selvom Zack Torquato allerede på nuværende tidspunkt har spillet rigtigt mange kampe i forskellige ligaer, så kommer han til Herning med en sult efter mere og en tørst efter medaljer”, fortæller træner Skriko.

Zack Torquato gør således tjekkiske Jan Dalecky selskab på import spiller siden og tegner et stærkt og noget mere fysisk billede end den foregående sæson. Trænerteamet vil i den kommende tid kunne præsentere flere danske og udenlandske profiler, som kan blive holdkammerat med Zack Torquato der kommer til at spille med nummer 51 for Herning Blue Fox.

Kontrakten Med Zack Torquato er betinget af den endelige godkendelse fra Dansk Ishockey Union.