Hos Herning Blue Fox har man evalueret starten på sæsonen med blandede følelser. Det har fået traditionsklubben til i en tidlig fase, at udnytte muligheden for at lave en udskiftning i truppen.

Herning Blue Fox har fået en enestående mulighed, for at tilknytte en finsk, erfaren angriber, som man håber kan være med til at booste Blue Fox holdet. Samtidig har man besluttet at skille sig af med canadiske Riley Brace, som forinden sæsonen var udset til en rolle som en markant målscorer i Blue Fox offensiven.
Pointene og succesen er dog udeblevet, og derfor har man vurderet, at vejene nu må skilles. Vi er i fuld gang med at hjælpe Riley godt videre til en klub, hvor han kan bygge videre på alle de gode kvaliteter han indeholder og også tidligere har vist i andre klubber.

Som erstatning kan det midtjyske publikum således se frem til at opleve finsk erfaring på isen i form af den 30-årige angriber Kim Strömberg, der med mere end 400 kampe i den allerbedste finske liga kommer med virkelig meget rutine til holdet. Kim Strömberg skifter dermed Finland ud for en stund, ikke helt uvant, da han også tidligere har spillet i både Slovakiet, Tjekkiet, Italien og Østrig. Han kommer for at bibringe både fysik og point til angrebet, alt sammen kompetencer, som cheftræner Petri Skriko spår, at Kim Strömberg vil være garant for.

”Kim er en stærk finsk spiller, som har spillet rigtigt mange kampe i Liiga (den bedste finske liga). Han kommer på et perfekt tidspunkt, hvor både rutine, fysik og point vil være en god tilføjelse for os. Han er som sagt en stærk spiller med en god størrelse med sine 187 cm, og så tror jeg at han kommer til at falde godt ind i vores spillestil og den danske liga generelt, hvilket forhåbentligt vil kunne ses i hans pointproduktion”, fortæller Hernings finske træner om sin nye spiller og landsmand.

Kim Strömberg er allerede kommet til Herning, og forventes under forudsætning af den endelige godkendelse fra Dansk Ishockey Union, at kunne spille allerede nu på fredag, når Herning Blue Fox på sin midlertidige hjemmebane i Silkeborg møder Hvidovre Fighters.