Der venter alle i Erhvervsklubben en helt forrygende start på sæsonen, når dørene bliver slået op til et fantastisk kagebord, præsentation af truppen og efterfølgende sæsonpremiere på Kvik Hockey Arena.

Vi har set frem mod den kommende sæson med stor glæde og ikke mindst forventning. Første kamp på hjemmebane for den nye Blue Fox træner Petri Skriko og Blue Fox mandskabet står mod Herlev Eagles, hvor ishockeykoryfæet Kim Staal og hans tropper lægger vejen forbi.

Vi byder indenfor i vores dejlige rammer til et hyggeligt søndagsarrangement med kaffe og et lækkert kagebord til den søde tand. Efterfølgende får i mulighed for at hilse på cheftræner Petri Skriko, som kigger forbi og fortæller lidt omkring det hold som skal kæmpe for hæder og ære i sæsonen 2017-18. Sjældent har vi oplevet så meget spænding op til en sæsonstart, hvor hver kamp fra start vil være uhyre vigtig, for at sikre sig avancement til Final Four arrangementet i Boxen til januar, og naturligvis også det forjættede slutspil.

Kom forbi til en fantastisk søndag eftermiddag i selskab med det bedste netværk fra Herning og omegn, vores nye tiltag med Frits Nielsen og naturligvis slutteligt Herning Blue Fox.

Tidspunkt

Søndag den 17. september 2017 – kampstart kl. 15.00

Program

Kl. 13.30 åbner dørene til Erhvervsklubben
Kl. 14.00 Velkomst v/ Blue Fox direktør Torben Skovsgaard
Kl. 14.10 Frits Nielsen vs. Dagens gæst, Petri Skriko
Kl. 15.00 Herning Blue Fox vs. Herlev Eagles

Kampsponsor

Bierfest Herning 2017

Buffetvært

Bager-Riget

Sidste tilmelding

Tilmelding er ikke nødvendigt til dette arrangement.