Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag aften spiller Blue Fox deres anden træningskamp på vores midlertidige hjemmebane i Silkeborg. Modstanderen er Esbjerg, kampen starter kl. 19.00, og der er selvfølgelig gratis entré.

Mens Aalborg Pirates løber rundt og repræsentere dansk ishockey på fornem vis internationalt, så fortsætter forberedelsen frem mod den nye sæson for de øvrige hold i Metal Ligaen. Blue Fox får besøg af Esbjerg i Silkeborg, og skal jagte deres anden sejr. Den første kom netop mod Esbjerg, da de to hold mødtes i Esbjerg.

Sidst Blue Fox var i kamp, endte det med en 4-1 nederlag på udebane til SønderjyskE. Det var en kamp hvor trænerteamet igen havde rokeret rundt, samtidig med at både Simon Nielsen, Lasse Lassen og Anders Poulsen blev sparet. Ellers det var det en kamp med godt tempo og en god intensitet. Det er dog ikke resultatet der bliver snakket om, hvilket jo heller ikke betyder noget, men mere afslutningen på kampen. Der opstod et slagsmål, som resulterede i hele syv badebilletter. Der er lagt i ovnen til en ny sæson.

Esbjerg har ikke været i kamp siden 4-2 nederlaget til Blue Fox, som fandt sted 28. august. Allerede i Metal Ligaens tredje runde mødes de to hold, i en kamp som skal spilles i Esbjerg. Så selvom det kun er en træningskamp, så er der noget mentalt på spil, efter Blue Fox vandt det første opgør.

Kampen starter tirsdag kl. 19.00 i Silkeborg, og der er gratis entré.

Rigtig god kamp til alle.