Rygterne har længe svirret, og nu kan vi så endelig bekræfte, at Herning Blue Fox og finske Toni Kallela har valgt at fortsætte samarbejdet for endnu en sæson.

Det var en ærgerrig Toni Kallela der sidste sæson måtte runde et ellers flot grundspil fra hans side af, med slukøret at måtte se slutspillet fra tilskuerpladserne med en skade. Nu er den 24-årige finne klar til igen at lede an i det offensive spil, og til stor glæde for trænerteamet og formentligt også de midtjyske fans, så bliver det igen i Blue Fox trøjen.

Således er begge parter blevet enige om, at fortsætte det samarbejde der startede lidt inde i sæsonen 2016-2017, hvor Toni Kallela blev kaldt til klubben efter en målløs periode. Her kvitterede han straks med målfarlighed og point på kontoen, og det gjorde han i snit 1 gang pr. kamp lige siden. Det er derfor også retteligt med store forventninger til, at Toni kan fortsætte hvor han slap, og dermed fortsat være en spiller der skaber muligheder og scorer mål for Blue Fox.

Cheftræner Petri Skriko glæder sig over tilgangen af sin indtil videre femte import, som ligeledes bliver klubbens tredje finske spiller. ”Det er fantastisk at vi i Herning kan genoptage samarbejdet med Toni. Han har udvist stor interesse for at komme tilbage til Herning, et sted hvor han trives og hvor han fortsat mener at kunne udvikle sig endnu mere. Han er fast besluttet på at komme tilbage i storform, og det ligger lidt i det usagte, at han har noget ”unfinished business” i Blue Fox”, fortæller den finske cheftræner om sin nye angrebsprofil.

Cheftræneren selv har selvsagt ikke haft glæden af, at se Toni Kallela endnu på isen for Blue Fox, men alt omkring Toni, og det han leverer som ishockeyspiller står lysende klart, og forventningerne til ham er store. ”Toni skal i den kommende sæson igen sætte sig igennem som målscorer. Han er hurtig, målfarlig, professionel i sit arbejde, træner altid hårdt, og så er han spilleren der tør og kan tage turene i de små og knap så behagelige områder. Vi forventer at han fortsætter den positive udvikling, og kan hjælpe holdet – naturligvis over hele banen – men i særdeleshed i det offensive spil”, lyder det slutteligt fra Petri Skriko.