Det er 2 mandskaber med en tidlig start på træningen op til sæsonen, som mødes til træningskampen tirsdag aften.

Modstanderholdet er de forsvarende mestre fra Esbjerg Energy, som kommer for at pudse formen af forud for en række vigtige kampe i Champions Hockey League. Herning Blue Fox har også startet sæsonen usædvanligt tidligt med opstart af træningen allerede medio juli måned.
Blue Fox’ nye cheftræner Petri Skriko lader intet til tilfældighederne, Herning mandskabet skal være 100% klar til sæsonstarten, og klar til at lande på en af de 4 øverste pladser efter 20 spillede runder, der giver adgang til årets Final Four, pokalturneringen, som i år afvikles i Boxen, Herning.

Tirsdag aften kl. 19.00 bliver således første test ud af 5 træningskampe for Herning mandskabet. Det er 5 kampe der skal vise holdets kvaliteter og mangler, en vigtig viden, for at kunne justere og tune holdet til den historisk vigtige start på Metal Ligaen.

Der er gratis adgang for alle, så mød op og se mestrene mod udfordrerne fra Herning. Vi har åbnet baren og i cafeteriaet kan sulten stilles med franske hotdogs, pomfritter eller en pølsemix. Vi håber at se rigtigt mange til sæsonens første træningskamp, og ikke mindst sæsonens første mulighed for, at se nye som gamle spillere an.