Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag løber Blue Fox for anden gang på isen til en træningskamp frem mod den kommende sæson. Men for første gang bliver det på vores midlertidige ”hjemmebane” i Sportscenter Silkeborg. Kampen er i mod norske vicemestre fra Lillehammer. Kampen starter kl. 19.00, og som altid, når Blue Fox spiller træningskamp, så er der gratis entre.

Grundet renoveringen af Kvik Hockey Arena, er Blue Fox kom lidt senere på is end flere af konkurrenterne. Det kunne godt ses tirsdag aften, da holdet spillede den første træningskamp, ude mod Frederikshavn. Det blev en fejlfyldt affærer, som endte med et nederlag på 7-4. Samtidig sparede Blue Fox profiler som Simon Nielsen, Daniel K. Nielsen, Joachim Linnet og Kristoffer Lauridsen.

Træner-teamet Skriko/Pisar har også meldt ud, at de her første træningskamp vil blive brugt til at eksperimentere. Der vil blive spillet med flere forskellige kædesammensætninger, og flere af de unge gutter, som har trænet hårdt hele sommeren, vil få chancen. Så der bliver kigget længere frem i Blue Fox lejren, end bare lige den næste kamp.

Fredag gælder det så Lillehammer, som ligesom Blue Fox, tabte finalen sidste sæson, og måtte ”nøjes” med sølv. Den norske liga er stærk, og der venter med sikkerhed Blue Fox en svær opgave.

En lang sommer er ved at nå sin ende, og en ny sæson står for døren. Nu venter der først nogle træningskampe, og den næste i rækken er altså fredag på ”hjemmebane” i Silkeborg. Kom og oplev vores nye hold, og giv de nye spillere i truppen en varm velkomst. Kampen starter som skrevet kl. 19.00 i Sportscenter Silkeborg, og det er GRATIS.

Rigtig god kamp til alle.