Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag skal Blue Fox igen på jagt efter en sejr. En efterhånden ret tiltrængt sejr. Modstanderne er de evige rivaler fra SønderjyskE, og første puck smides kl. 19.30.

Der er dog alt mulig god grund til at komme tidligere, og ikke i sidste øjeblik. Kl. 17.30 serveres der bøf med kartofler og brun sovs i supporter lokalet, og alle kan være med for en lille skilling. Læs mere om arrangementer på Blue Fox Support facebookside. Ellers så vil der være live musik fra kl. 18.00 ved Thomas Jones, og selvfølgelig, som det hører sig til. Billige øl. Har man spist med kan der fra 17.30 – 18.00 købes øl i puckbaren for kun 20 kr. Fra kl. 18.30 og til kampstart er prisen 30 kr. Så kom ud og vær med til at skabe en festlig ramme udenfor isen.

Fra kl. 19.30 skal de to hold så forsøge at levere varen inde på isen, og det plejer de at være ret gode til. At tabellen er utrolig tæt. At Blue Fox i den grad jagter en sejr, og at SønderjyskE må komme med en enorm revancheløst, gør nok ikke chancerne for en underholdende kamp mindre. Blue Fox åbnede jo sæsonen ved at vinde i Vojens, på et mål scoret bare syv sekunder før tid.

Selvom vi ikke rigtig har lyst til det, så er det svært ikke at omtale kampen mod Frederikshavn. Den kan vel deles ind i tre. 1 – Rædselsfuld. 2 – Mindre godt. 3 – Fremragende.

Første perioder er noget af det værste længe set. Vi var totalt udspillet og udstillet på egen is. I anden perioder kom vi bedre med, men stadig uden at spille godt. Men i tredje periode skete der pludselig et eller andet. Hold nu op hvor kunne vi lige pludselig spille ishockey. Det er muligt at Frederikshavn havde skudt deres krudt af i de første 20 minutter, men i de sidste 20 var de hvide kegler til en blå træning. Blue Fox var utrolig tæt på et fantastisk comeback. Det er selvfølgelig rent gætteri, men mavefornemmelsen hos undertegnede siger, at havde Frederikshavn ikke scoret til 3-5 så hurtigt som de gjorde efter vores 3-4 reducering. Så havde vi udlignet kampen. For vi havde dem spillet helt ned. Men det er selvfølgelig bare et gæt. Fakta er desværre at vi kun spillede ishockey i 20 minutter, og det er ikke nok. Det ved spillerne også godt, at Lasse Lassen lagde heller ikke fingre i mellem efter kampen. Det var ikke godt nok. Men vi fokuserer på tredje perioder, og tager den med os.

SønderjyskE er efter en lidt hård start kommet fint med. På det seneste er det blevet til sejre over både Rungsted, Esbjerg og Rødovre. I skrivende stund (onsdag aften) spiller de hjemme mod Frederikshavn, og er på nuværende tidspunkt, halvvejs i kampen bagude med 2-0. Men vi har selv lige mødt Frederikshavn, og ved både hvor gode de er, og hvor hurtigt tingene kan ændre sig.

Det er svært ikke at gentage sig selv. Men det her en endnu en vigtig kamp, for begge hold. Alle point er så vigtige nu her hvor tabellen ligesom er ved at sætte sig. For Blue Fox bliver kampene bare vigtigere og vigtigere, for hver gang vi forpasser endnu en chance for at få den der vitale sejr med tre point som gevinst. Lad det nu ske, kom nu. Samtidig så er det en kamp mellem Blue Fox og SønderjyskE, hvilket i sig selv gør kampen vigtig.

Vi ses til et brag af en ishockey-fest fredag aften på Kvik Hockey Arena, hvor første puck altså smides kl. 19.30, men hvor man endelig bare skal komme tidligere.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.