Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften løber Blue Fox på isen hjemme på Kvik Hockey Arena, når Odense Bulldogs kommer på besøg. Pucken smides kl. 19.30.

Der restere for Blue Fox’ vedkommende tre runder i grundspillet, og alle tre kampe skal spilles på Kvik Hockey Arena. Så Blue Fox står stadig med en god mulighed for at gå ind i play off med et godt rygstød. Tirsdag lykkedes det for første gang i sæsonen for Blue Fox at spille en hel kamp i stærkeste opstilling. Desværre blev det ikke til point, selvom både spillet og chancerne var der til det. Mestrene blev i store periode trykket godt ned på deres egen is, men skarpheden manglede, hvilket endte med at udgøre forskellen. Ellers leverede Blue Fox en rigtig fin indsats.

Nu gælder det så et møde med Odense. Et hold som Blue Fox i den grad har overmatchet i denne sæson. I de fire foregående kampe er det blevet til fire sejr og 12 point, og en målscorer på 20-6. Det samme billede skal vi gerne se igen fredag. Vi står med en fantastisk mulighed for at få banket noget selvtillid ind i offensiven.

Odense ligger sidst, og er ved at forberede sig på det kommende play in mod Herlev. Et play in, hvor Odense ser ud til at få det svært. De har haft en rigtig hård sæson, og så skal de op mod et Herlev-hold, som har tur i den for tiden. Intet er umuligt i ishockey, og det er den sætning Odense skal sætte deres lid til. For lige nu ser det svært ud. Fredag, og resten af grundspillet må Odense stille op uden deres russiske angriber, Dmitry Kuznetsov. Han fik matchstraf i deres seneste kamp, og er efterfølgende blevet idømt fire kampes karantæne.

Der er flere gode grunde til at komme på Kvik Hockey Arena fredag aften. Først og fremmest fordi det er fredag aften, og der er ishockey. Men det er højst sandsynligt også sidste gang vi møder Odense i denne sæson, ellers skal der til at ske noget ret vildt. Der er gode chancer for mål og underholdning. De viser de første kampe mod Odense i hvert fald. Til sidst så vender en gammel tradition tilbage. Nu gik Blue Fox spillerne modeshow sidste weekend, og vi bliver lidt i samme boldgade, men denne gang tør vi godt love at der kommer lidt flere kurver, lidt mere gejst, og ikke mindst, lidt mindre tøj.

Så lad negativiteten blive hjemme, og kom og vær med, når pucken smides kl. 19.30 til fredags-hockey på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.