Der ventede Blue Fox en hård opgave til aftens kamp i Vojens, hvor hjemmeholdet SønderjyskE tog imod.

Det er ikke mere end en uge siden Blue Fox tabte 4-1 i SønderjyskE i en træningskamp, men træningskampe er til for at prøve ting af og få spillerne spillet sammen.

De ting der er blevet trænet, fik vi set i aften. Godt nok startede SønderjyskE ud med hårdt pres, men Blue Fox forsvarede sig godt.

Blue Fox kom på 1-0 ved en helt fri Toni Kallela der kunne sætte pucken helt op i krydset på Joni Myllykoski. Og herefter stod der Blue Fox på det meste af kampen, hvor også en velspillet målmand i Simon Nielsen der havde flere store redninger i kampen havde fortjeneste af.

2-0 målet blev sat ind af Daniel K. Nielsen i powerplay hvor han med en skudfinte fik sat pucken yderligere, uden chance for SønderjyskE målmanden. 10 minutter efter fik Blue Fox nyeste mand Antti Kerälä smækket pucken ind til 3-0, hans tredje point i kampen i øvrigt, da han havde assisteret på de to første mål.

3-0 til Blue Fox i sæsonpremieren blev resultatet, med god fart i skøjterne og hårdt arbejde var der 3 point på kontoen og sæsonen er for alvor skudt i gang.

1. Periode
15:34 0-1 Toni Kallela (D.K. Nielsen, Kerälä)

2. Periode
21:44 0-2 Daniel K. Nielsen (Uldall, Kerälä) PP
32:53 0-3 Antti Kerälä (M. Jensen, Kallela)

3. Periode

Udv
SønderjyskE: 6×2 min
Blue Fox: 2×2 min

Skud
SønderjyskE: 22
Blue Fox: 27