Slutspillet skydes i gang med en hockeyfest! Takket være en lang række lokale sponsorer er der FRI ENTRÉ FOR ALLE til første kvartfinale fredag den 9. marts kl. 19.30.

Igen i denne sæson starter vi kvartfinalerne og slutspillet med et brag af en hockeyfest, når Herning Blue Fox og en lang række sponsorer inviterer indenfor til den allerførste slutspilskamp på Kvik Hockey Arena. Og jo flere der kommer jo bedre er det. Både fordi mange af sponsorerne betaler et beløb pr. tilskuer, men også fordi Blue Fox skal have det allerbedste rygstød ind i et slutspil, som vi alle har store forventninger til. Og hvad vil i den forbindelse være bedre end allerførste hjemmekamp og så på en fredag aften – alt er lagt op til en festlig aften! * Fri entré gælder for alle ståpladserne, og du skal blot møde op på kampdagen, (bemærk billetter til gæstetribunen kan kun fås gennem udeholdets fanklub)

Reserver en siddeplads for kun 35,-
For at kunne holde styr på vores siddepladser, kan disse reserveres for kun 35,-

KØB SIDDEPLADSEN HER

VIGTIGT! Kom i god tid!
Kom minimum 30 min. før kampstart, ellers kan vi ikke garantere at du er på plads inden faceoff. Vi bliver mange!
– Dørene åbner kl. 17.30
– Kampstart kl. 19.30

Info til gæstefans
De 250 billetter til gæstetribunen gives til gæsternes fanklub, som så sørger for fordelingen af dem. Gæstefans kan ikke købe/få billetter ved indgangen, og vil ikke blive givet adgang til hjemmeholdets ståplads tribune.